۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
19:02
کد خبر : 8980777
۰۸:۱۱

۱۳۹۶/۱۱/۰۹
یادداشت

فرهنگ شهید و شهادت مسیر تعالی بخش بشریت است

فرهنگ شهید وشهادت مسیر تعالی بخش بشریت است، هرچه این فرهنگ بیشتر در جامعه نهادینه شود جامعه از گمراهی ها دورتر خواهد بود
به گزارش خبرنگار بسیج از دلگان، حسن بامری رزمنده و جانباز دوران دفاع مقدس یادداشتی با موضوع فرهنگ شهید وشهادت منتشر کرده است.

"شهدا شمع محفل تاریخ بشریتند" شهدا چراغ فروزان راه هدایت مسیر این نظام و انقلاب هستند، پس فرهنگ شهید وشهادت مسیر تعالی بخش بشریت است، هرچه این فرهنگ بیشتر در جامعه نهادینه شود جامعه از گمراهی‌ها و تاریکی‌ها به دور خواهد بود.

حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام در خصوص مقام و منزلت شهدا فرمود: ه اند:

«ان اللّه کتب القتل علی قومٍ و الموت علی آخرین و کلّ آتیةٌ منیّتُه کما کَتبَ اللّه لَه فَطوبی للمجاهدین فی سبیل اللّه و المقتولین فی طاعته؛ خداوند برای گروهی کشته شدن و برای گروهی دیگر مرگ را مقرر فرمود: ه است و هر کدام به اجل مقرر خود به آنگونه که خدا مقدّر فرمود: ه می‌رسند، پس خوشا به حال مجاهدان در راه خدا و کشتگان در راه اطاعتش.»

نباید از یاد شهدا غافل بود چرا که احیاگری برای شهداست و آن‌ها به مقام حیات رسیده‌اند، جامعه قبل از انقلاب اسلامی جامعه‌ای مرده بود که به واسطه نثار جان شهدا این جامعه احیا و انقلاب پیروز شد و امروز کشورمان به پیشرفت‌های زیادی دست یافته که عرصه و زمینه برای پیشرفت آن به واسطه از خود گذشتگی، شهدا فراهم شده است.

از فرهنگ شهید وشهادت، حریت و آزادگی وآزاده خواهی اخلاص و ایثار و خودگذشتگی متبلور است. خمودگی، ترس، دنیازدگی، ارباب پرستی، کدخدا ستایی و امثالهم جایگاهی ندارند فرهنگ شهید و شهادت فرهنگ عزت بخشی به جامعه است اگر این فرهنگ والای الهی در جامعه الگو شود و مورد توجه قرار گیرد دیگر نا عدالتی ها، دنیا پرستی ها، فاصله‌های طبقاتی و ناهنجاری‌های اجتماعی در جامعه جایگاهی نخواهد داشت.

پس در مسیر تابناک شهدا حرکت کنیم تا از تاریکی‌ها و گمراهی‌های دنیوی در امان باشیم چرا که راه شهدا نور است و نور و تاریکی در جا قابل جمع نیستند پس بر ما است که با هر چه تمام‌تر این فرهنگ غنی اسلامی را در جامعه نهادینه کنیم.

گام نهادن در مسیر و راه شهدا یعنی در هر مسئولیت و هر جایی که هستیم و وظیفه‌ای به عهده ما نهاده شده است آن را به بهترین نحو ممکن انجام دهیم.

حسن بامری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید