
سردارسرتیپ دوم پاسدار حسین معروفی درگفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از زاهدان، اظهار داشت: در عصر حاضر که دشمنان تلاش خود را برای کمرنگ کردن ارزشهای انقلاب بکار بسته اند باید زمینه آشنایی نسلهای چهارم و پنجم با این ارزشها فراهم شود.
وی دوران دفاع مقدس را دوران طلایی ملت ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و افزود: ما در دوران ۸ ساله دفاع مقدس هنر اسلام و پیامبر و قران و ائمه و ولایت را میبینیم که جنگ را که یک پدیده مهنت بار و شوم است به دفاعی مقدس و دانشگاه انسان سازی تبدیل کردند.
این مسئول با اشاره به این مطلب که درهشت سال دفاع مقدس، جنگی که بر مردم ماتحمیل شد با رشادت و فداکاری رزمندگان و با تمسک بر ائمه، از یک پدیده شوم به دفاع مقدس تبدیل شدبیان کرد:هدف دفاع مقدس هدفی والا و الهی و دفاع از آرمانها بود دوران دفاع مقدس؛ دفاع از انقلاب اسلامی که فخر انبیا الهی است بود. انبیا و اولیای الهی به واسطه حکومت اسلامی جان دادند و این انقلاب ثمره آن است.
وی با اشاره به اینکه، هشت سال جنگ تحمیلی یک دوران طلایی بود، تصریح کرد: دفاع مقدس فضایی معنوی داشت، زیرا در آن دروغ، تهمت، بداخلاقی وجود نداشت و روح خداپرستی، ولایت محوری و ایمان در آن موج میزد.
وی با اشاره به اینکه ایمان و توکل به خدا رمز موفقیت رزمندگان در پیروزی انقلاب بود بیان کرد: اعتقاد به وجود خداوند و روز معاد، زمینه ساز ایمان واقعی رزمندگان بود .
فرمانده سپاه سلمان با اشاره به اینکه، دفاع مقدس بستری برای انسان سازی بود، گفت:انبیاء و اولیاء خدا نیز در صدر اسلام برای پیروزی دین و ارزشهای اسلامی به مبارزه با دشمنان پرداختند و در این راه به شهادت رسیدند.
سردار معروفی افزود: در جنک تحمیلی نیز رزمندگان برای پیروزی اسلام جنگیدند و انقلاب ثمره این رشادت است.
وی ادامه داد: ورودی دفاع مقدس با خروجی آن قابل مقایسه نیست، زیرا در این برهه از زمان افرادیکه که حتی ممکن بود پایههای اعتقادی ضعیفی داشته باشند پس از حضور در میدان نبرد به انسانهایی با ایمان و آزاده تبدیل شدند.
وی بیان کرد: رزمندگان با پیروی از مکتب وحی و ائمه در نبرد حق علیه باطل حماسه آفریدند، تا مضمون فرهنگ عاشورا در دفاع مقدس معنا شود.
وی اظهار کرد: امروز ملتهای مسلمان از فرهنگ بسیج و بسیجیانی همچون شهید میرحسینی، سبیل اخلاقی و مهدی هاشمی الگو میپذیرند.