۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
02:17
کد خبر : 8986911
۱۰:۴۷

۱۳۹۶/۱۱/۲۱
امام جمعه ماکو:

جایگاه و شان خانواده شهدا پاس داشته شود

امام جمعه ماکو بر لزوم حفظ و حراست از ارزشهای شهدا و حرمت خانواده های شهدا تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی، به مناسبت ایام الله دهه فجر امام جمعه ماکو، به همراه رییس بنیاد شهید وامور ایثارگران ماکو، معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد ماکو، رئیس دادگستری با خانواده شهیدان خلیل پور، راستقی و حاجیلو در شهرستان ماکو دیدارکردند و دراین دیدار حجت الاسلام ایوب رنجبری ضمن تبریک ایام پیروزی حق علیه باطل و تسلیت شهادت بانوی دوعالم، فاطمه زهرا سلام الله علیهابر لزوم انتقال ارزشها و نشر وصیت شهدا به جوانان تاکید کرد و افزود: باید جایگاه و شان خانواده شهدا پاس داشته شود.

حجت الاسلام ایوب رنجبری گفت: این ایام فرصت مناسبی برای بازخوانی اهداف آرمان‌ها و دستاوردهای این انقلاب و شهدا است که برنامه های خوبی در سطح شهرستان برگزار شد.

وی تصریح کرد: پاسداشت مقام شهید، شهادت و تقویت روحیه شهادت طلبی از عوامل بقای این انقلاب است.

شایا ذکر است؛ امروز همچنین از گنجینه شهدا ماکو رونمایی شد که این یادمان به منظور ارج نهادن به مقام شامخ شهدا و در جهت انتقال دستاورد های این انقلاب که ثمره خون پاک شهدا است به جوانان نسل بعد تهیه شده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید