۱۶ / خرداد / ۱۴۰۴ - 06 June 2025
07:56
کد خبر : 8987232
۰۲:۵۰

۱۳۹۶/۱۱/۲۲
در بیانیه بسیج فرهنگیان گلستان مطرح شد؛

تأثیر گذاری انقلاب اسلامی در معادلات جهانی پرقدرت ادامه دارد/حفظ وحدت وظیفه همه مسئولین کشور است

سازمان بسیج فرهنگیان گلستان به مناسبت فرا رسیدن سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بیانیه صادر و در آن بر استمرار تأثیر گذاری پرقدرت انقلاب اسلامی در معادلات جهانی و وظیفه همه مسئولین برحفظ وحدت تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج گلستان ، سازمان بسیج فرهنگیان استان در آستانه فرا رسیدن یوم الله ۲۲ بهمن و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی با صدور بیانیه ای به دعوت از آحاد مردم غیور ، ولایتمدار و شهید پرور جهت حضور پور شور در راهپیمایی ایتن روز پرداخت .

متن بیانیه بسیج فرهنگیان استان بدین شرح است :

 حمد و سپاس بی‌پایان ،پروردگار قادر متعال را ،که در پرتو تعالیم نبی مکرم اسلام ،حضرت محمد(ص) و سایه‌سار شجره سبز و سربلند انقلاب اسلامی، ایستادگی و مقاومت ملت سرفراز ایران را ، به شمیم معطر تحقق وعده‌های الهی مبدل ساخت ،تا معنویت و دینداری، مشعل فروزان راه سربلندی و آزادی جهانیان گردد و حقیقت ناب انقلاب اسلامی و اندیشه‌های دینی و سیاسی حضرت‌امام خمینی(ره) ، درخشان‌تر از هر زمان دیگر، چونان حبل‌المتینی الهی، تمدن نوین اسلامی را به ملتمسلمان نوید دهد و ولایت فقیه ، زمینه‌ساز انسجام، اتحاد، استقامت، پیشرفت و سرافرازی ایران و هدایت جامعه بشری به قله‌های صلاح و سعادت و رستگاری گردد.

22بهمن 57 ، ( با وجود دسیسه های مختلف دشمنان اسلام و در رأس آنها آمریکای جنایتکار)،مبداء تحولاتی بنیادین در ایران اسلامی شد،که به لطف خدا، شاهد  پیشرفت در عرصه های مختلف اقتصادی، نظامی ، سیاسی ، فرهنگی ، پزشکی ،هسته ای و... بوده ایم و اکنون و در این برهه حساس زمانی ، بیش از پیش ، شاهد صدور انقلاب ملت ایران در جای جای این کره خاکی هستیم . واقعیتی که در دنیای امروز از آن بعنوان بیداری اسلامی یاد می شود و موجب مشتعل شدن شور انقلابی در میان ملل مظلوم و حق طلب و آزادیخواه گردیده و آنان را  بر آن داشته تا با الگو گرفتن از ملت غیور ایران اسلامی ، به این حقیقت ایمان بیاورند که خون بر شمشیر پیروز است و حزب ا... هم الغالبون .

 امروز دیگر همگان بر این باور ایمان دارند که امام خمینی (ره) یک حقیقت همیشه زنده است و  این عصر را باید به نام او  و 22 بهمن را بعنوان مطلع فجر نامگذاری کرد.

اکنون به برکت انقلاب  اسلامی و با روشنگریهای مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی)، بیداری امت اسلامی وارد مرحله جدیدی شده که بروز آنرا در جای جای این کره خاکی و علی الخصوص در کشورهای مسلمان منطقه ، به راحتی می توان مشاهده کرد. تأثیر گذاری انقلاب اسلامی در معادلات جهانی همچنان پرقدرت ادامه دارد و می رود با تغییر و تحولات بنیادین در مطالبات جهانی ، بستر ساز تشکیل حکومت جهانی الله ، با ظهور حضرت بقیه الله ( ارواحنا له الفدا ) شود.

در پایان بسیج فرهنگیان استان گلستان ، ضمن تجدید میثاق با بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی ( ره) و مقام عظمای ولایت حضرت امام خامنه ای (مد ظله العالی ) ، با حضور در صحنه های  مختلف ، همچون گذشته در خدمت نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده و با حضور منسجم و  پر شور خود در راهپیمایی بزرگ 22  بهمن ، پر شور تر و آماده تر از سال های گذشته ، دست در دستان پر مهر مردم شریف ایران اسلامی گذاشته و امت حزب ا... را به حضور عالمانه و آگاهانه در صحنه فرا می خواند و به وفاداری خود به منویات اسلام عزیز و آرمان های انقلاب اسلامی ، حضرت امام و مقام معظم رهبری تأکید می ورزد .و مواضع خود را در این شرایط خطیر و الهام‌بخش به جهانیان اعلام می‌دارد:

1- تنها راه عبور پیروز مندانه از چالش ها ومشکلات فرا روی کشور ، بویژه فیلمنامه های خصومت ورزی و کینه توزی دشمنان و در رأس آن شیطان بزرگ آمریکای جنایتکار را ،تمسک به ولایت مطلقه فقیه و اطاعت از رهنمود های خردمندانه و حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب دانسته و هرگونه تلاش و اقدامی که بخواهد اصل ولایت فقیه را نشانه رود را شدیداً سرکوب می کنیم .

2ـ در راهپیمایی امسال قوی تر و پر شور تر از گذشته حضور یافته و بر عهد و پیمان خود تا پای جان ایستاده ایم و برگ برگ زندگی خود را ، به حیات طیبه آن روح فرزانه پیوند زده  و یادگار مقدسش، (انقلاب اسلامی) را ،پاسدارانی جان بر کف و بصیر خواهیم بود .

3 ـ همچنان بر عهد خود با ولي فقيه زمان، حضرت آيت‌الله العظمي الامام خامنه‌اي(مد ظله العالی)استوار مانده و تبعيت از اين عنايت الهي را تكليف شرعي، ‌ملي و قانوني خود مي‌دانيم.

4 - حفظ وحدت را وظیفه همه مسئولین کشور دانسته و هرگونه تلاش از سوی هر شخص و جریانی برای مخدوش کردن اتحاد و انسجام ملی و بر هم زدن آرامش عمومی کشور و انجام بداخلاقی و کشاندن اختلاف‌ها به میان مردم را بازی در زمین و پازل دشمن تلقی نموده و آن را حرکتی خلاف وصایای بنیانگذار جمهوری اسلامی و اقدامی در مسیر خدمت به بیگانگان و خیانت به کشور و انقلاب و نظام می‌دانیم.

و السلام علیکم و رحمه الله 

انتهای پیام/

 

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید