۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
20:16
کد خبر : 8990939
۰۸:۵۷

۱۳۹۶/۱۱/۳۰
استاندار سیستان و بلوچستان عنوان کرد:

صرفه جویی 70 میلیون لیتری گازوییل با اجراي طرح نصب GPS

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: پس از اجراي كامل طرح نصب gps بر روي خودروهاي گازوييل سوز، ٧٠ ميليون ليتر سوخت در استان صرفه جويي شده است
به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان؛ سید دانیال محبی، در کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر قاچاق کالا و ارز استان إظهار کرد: مبارزه با قاچاق کالا و ارز تا قبل از دولت دوازدهم بر اساس دستورالعمل‌ها و آیین نامه‌ها انجام می‌شده است و برای اولین بار در کشور در دولت دوازدهم قانونمند شده است.

وی همچنین با بیان اینکه بر روی ٨ هزار و ٤٠٠ خودروی سنگین برنامه کنترلی gps نصب شده است، افزود: با اجرای این طرح ٧٠ میلیون لیتر در ماه مصرف سوخت صرفه جویی شده است.

استاندار با اشاره به حجم بالای قاچاق سوخت در استان، ادامه داد: عدم موفقیت در تامین قانونی سوخت بازار‌های مصرف کشور‌های همسایه، افزایش قاچاق سوخت در استان را در پی داشته است.

محبی؛ اتخاذ تدابیر کنترلی بیشتر در مرز و صادرات قانونمند سوخت، کنترل و مبارزه سامانه‌ای و ساماندهی مصرف سوخت در استان را راهکار‌های اساسی مقابله با قاچاق سوخت در سیستان و بلوچستان برشمرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید