۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
13:48
کد خبر : 8992722
۱۴:۵۸

۱۳۹۶/۱۲/۰۵

حضرت زهرا(س) بزرگترین سیاست‌مدار است

همسر شهید علوی با بیان اینکه حضرت زهرا سلام الله علیها بزرگترین سیاست‌مدار است گفت: وظیفه زنان الگو برداری از این بانو نمونه جهان است.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ همسر شهید علوی در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: حضرت زهرا سلام الله علیها نه تنها در همسرداری، فرزندداری و ... نمونه بود بلکه یک سیاستمدار بزرگ نیز بود و باید از آن حضرت در تمامی مراحل زندگی الگو برداری کرد.

وی با بیان اینکه هر کس حضرت زهرا سلام الله علیها را به عنوان الگو خود انتخاب کند قطعا به موفقیت و رستگاری خواهد رسید عنوان داشت: دشمن نقش زن را در خانواده و جامعه کاملا متوجه شده است و در صدد است که این مولفه اصلی حفظ بنیان خانواده را خدشه ‌دار کند.

همسر شهید علوی گفت: زنان باید نقش مهم خور را در حفظ اسلام و انقلاب بدانند و برای تربیت فرزندان موفق، متدین تلاش کنند و به خاطر داشته باشند که این فرزندان ما هستند که اسلام و انقلاب را حفظ خواهند کرد و زنان با تربیت فرزند صالح دین خود را به انقلاب ادا خواهند کرد.

وی عنوان داشت: زن با الگو برداری از حجاب زهرایی می‌تواند مانع از ایجاد مشکلات اجتماعی در جامعه شود و خود، خانواده و جامعه را از این آسیب‌ها ایمن کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید