
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، سجاد چهرگانی با اشاره به مشارکت بنیاد برکت در احداث واحدهای تولیدی در استان قم اظهار کرد: این بنیاد در احداث واحد تولید مفتول فنرهای مصرفی در صنعت خودرو با هزینه ۱۲ میلیارد تومان و نیز طرح نهال کاری در هزار و ۷۳۰ هکتار از اراضی مستعد برای تولید گرد و غبار با هزینه ۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان مشارکت خواهد کرد.
وی ادامه داد: بازارچه عرضه مستقیم محصولات روستاییان و عشایر در شهر قم ایجاد شده و این بازارچه در طول دوره فعالیت خود فروش خوبی داشته است.
سرپرست اداره کل امور روستایی و شوراهای استانداری قم افزود: از جمله اقدامات صورت گرفته برای نظارت بر امور زیربنایی روستاهای استان، تهیه برش استانی بخش توسعه روستایی برنامه ششم توسعه، پیگیری خرید تجهیزات موردنیاز برای اتصال دهیاریهای استان قم به شبکه دولت و برگزاری جلسات کارگروه توسعه روستایی و عشایری استان بوده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: هشت میلیارد و ۷۸۱ میلیون تومان از سهمیه استان قم برای ایجاد مشاغل پایدار روستایی در قالب تفاهم نامهای با بانک سینا تخصیص پیدا کرد.