علیرضا نصیری شاملو مخترع و نخبه بسیجی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری بسیج در رابطه با ایده و طرح های خود در راستای اصلاح الگوی مصرف که مقام معظم رهبری تاکید ویژه ای بر آن دارند اظهار داشت: سیستم آبیاری هوشمند درختان بدون مصرف انرژی از جمله طرح ها و اختراعات بنده در راستای اصلاح الگوی مصرف است.
نصیری شاملو بیان داشت: این سیستم بدون مصرف انرژی و با یک سیستم مکانیکی آب باران و برف را در زمانی که خاک تشنه می شود به تدریج آزاد می کند و در اختیار ریشه درختان می گذارد.
این نخبه بسیجی خاطرنشان کرد: متاسفانه هیچ حمایتی از این طرح نشد و با هزینه شخصی خودم فقط توانستم نمونه سازی آن را انجام دهم و به دلیل کمبود بودجه و سرمایه تجاری سازی آن با مشکل مواجه شد.
نصیری شاملو در رابطه با میزان تاثیرگذاری سیستم آبیاری هوشمند بدون مصرف انرژی بر کاهش مصرف بیان داشت: این سیستم به گونه ای طراحی شده که میزان مصرف آب و انرژی را به حداقل می رساند و باعث صرفه جویی در میزان مصرف می شود.