۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
06:34
کد خبر : 8994517
۱۲:۱۴

۱۳۹۶/۱۲/۰۹

اذعان یک مسئول نظامی صهیونیست به قدرت موشکی حماس

یک مسئول نظامی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در نوار غزه 15 هزار فروند موشک با اندازه و انواع مختلف از جمله موشک‌های دوربرد دارد.

به گزارش سرویس بسیج مقاومت مردمی خبرگزاری بسیج  به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، یک پایگاه صهیونیستی موسوم به «مفزاک لایو» گزارش داد که این مسئول صهیونیست خاطر نشان کرد که جنبش حماس نزدیک به 15 هزار فروند موشک از جمله موشک‌هایی در اختیار دارد که می‌تواند با آن‌ها بخش‌هایی از تل‌آویو و حتی خلیج حیفا در شمال فلسطین اشغالی را هدف قرار دهد.

وی اذعان کرد که توانمندی‌های نظامی و هجومی حماس در حال حاضر به مراتب بیشتر از توانمندی‌های آن در زمان جنگ سال 2014 است.

این مسئول صهیونیست درباره روند تخریب تونل‌های مقاومت هم اعلام کرد که ارتش صهیونیست به تلاش‌های خود برای کشف تمامی تونل‌های هجومی در نقاط مرزی ادامه می‌دهد و امیدوار است که بتواند تا پایان سال جاری، تمامی تونل‌های مقاومتی را تخریب کند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید