۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
14:53
کد خبر : 8996497
۲۱:۵۹

۱۳۹۶/۱۲/۱۴

تحصیل ۳۰۰ دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه علمی ـ کاربردی لرستان

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خرم‌آباد گفت: ۳۰۰ دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه علمی ـ کاربردی لرستان مشغول تحصیل هستند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، صادق هادی پور، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خرم‌آباد امروز در مراسم تجلیل از دانشجویان برتر شاهد و ایثارگر دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی استان لرستان، اظهار کرد: نعمت، صحت، سلامتی و امنیت برای انسان مغفول است درحالی‌که این نعمت‌ها بسیار مهم هستند و خوشبختانه مردم ایران از این دو بهره‌مند هستند.
وی افزود: نعمت امنیت کشور ایران مدیون جان‌فشانی و ازخودگذشتگی فرزندان شهید و ایثارگران و جانبازان است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خرم‌آباد بابیان این‌که در استان در حوزه ایثارگری ۲۲۰۰ دانشجوی شاهد و ایثارگر داریم، بیان کرد: ۳۰۰ دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه علمی ـ کاربردی لرستان مشغول تحصیل هستند.
وی افزود: به مناسبت فرارسیدن روز ایثارگران برنامه‌های متنوعی در استان برای دانشجویان شاهد و ایثارگر داریم.
هادی پور با اشاره به این‌که نُرم هوشی دانشجویان شاهد و ایثارگر بیشتر از مابقی افراد عادی است، یادآور شد: دانشجویان شاهد و ایثارگر وارثان کسانی هستند که جامعه ما مدیون جان‌فشانی آن عزیزان در دفاع مقدس است.
وی گفت: در راستای برنامه پنج‌ساله ششم توسعه اقتصادی، برای جانبازان و رزمندگان و ایثارگران زیر ۲۵ درصد، ۳۰ درصد تخفیف شهریه مراکز آموزش عالی در دوران تحصیل آن‌ها می‌شود.

انتهای پیام

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید