۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
09:16
کد خبر : 9003185
۱۰:۴۲

۱۳۹۷/۰۱/۱۲
مدیرتماشاخانه باران در گفت‌وگو با فارس:

رویکرد ما در سال جاری «آموزش محور» خواهد بود

خیام وقارکاشانی، مدیرتماشاخانه باران از اولویت این سالن برای فعالیت‌های آموزش محور در سال جدید خبر داد و گفت:‌ این رویکرد می‌تواند به جذب استعدادهای ناشناخته که مجال شناسایی پیدا نکرده‌اند،‌کمک کند.

به گزارش خبرگزاری بسیج، خیام وقار کاشانی مدیر تماشاخانه باران در گفت وگو با فارس با تبریک سال جدید عنوان کرد که این تماشاخانه در سال جاری رویکرد آموزش محور خواهد داشت.

وی در ادامه افزود: تا به حال جسته و گریخته به فعالیت‌های آموزشی پرداختیم اما امسال بیشتر فعالیتمان را بر جذب استعداد، معرفی و پرورش زیربنایی افراد تئاتری می‌گذاریم که شاید کمتر فرصت و مجال شناسایی آنها از طریق دانشگاه یا آموزشگاه‌ها صورت گرفته است.

وقار کاشانی با اشاره به اینکه در دوره مدیریت گذشته آقای شفیعی هر سال برنامه سالیانه از گروه‌ها و تماشاخانه ها گرفته می‌شد، گفت:‌امیدواریم این طرح ادامه پیدا کند و جناب کرمی هم برنامه‌های ما همه را دریافت کنند و ما بتوانیم از حق خود دفاع کنیم تا بخشی از هزینه‌هایمان به واسطه کمک ارشاد تأمین شود.

وی همچنین افزود: از پنجم فروردین اجراهای تماشاخانه باران آغاز شده دو گروه امسال کار خود از همین بچه‌هایی که مدت ها کار و تمرین کردند با آموزش میلاد نیک آبادی اجرایشان را به صحنه بردند که تهیه کننده شان کمپانی باران است. نمایش «29 مهر 96» از پنجم فروردین نوشته دیانا فتحی و طراحی و کارگردانی میلاد نیک آبادی به صحنه رفته است.

بازیگران این کار محمود پیری، عباس سهراب، ملیکا حجیری، امیر صیرفی، مارال عبدالهی، حسین عماری، ندا قاسمی، سپیده ملک‌محمدی، آنیتا یوسفی هستند.

وقارکاشانی یادآور شد: نمایش دیگر نیز «مرکب خوانی چند جوان دم بخت» نوشته کهبد تاراج به کارگردانی میلاد نیک آبادی نیز از پنجم فروردین ساعت 21 به صحنه رفته است. دراین نمایش محسن بالسینی، نصیر ساکی، نفیسه کشوادی، مهران کشوادی، پردیس منوچهری، ستاره مبینی، سالار مسیب‌زاده، امیرحسین میرزایی، کیانا وفایی، آنیتا یوسفی بازی می‌کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید