۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
09:43
کد خبر : 9003561
۲۳:۲۰

۱۳۹۷/۰۱/۱۴
اواخر  هفته رخ میدهد

ورود سامانه بارشی به لرستان

مدیرکل هواشناسی استان لرستان گفت:  پیش‌بینی شده پنج‌شنبه سامانه‌ای وارد کشور شود که باعث بارندگی‌های جزئی تا روز جمعه است.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، ناصر هاشمی امروز در جمع خبرنگاران در رابطه با وضعیت هوا، اظهار داشت: وضعیت هوا تا پایان هفته پایدار است و ممکن است حالت گردوغبار رقیق داشته باشیم.

 

وی با بیان اینکه پیش‌بینی شده پنج‌شنبه سامانه‌ای وارد کشور شود که باعث بارندگی‌های جزئی تا روز جمعه است.عنوان کرد: پنج‌شنبه در قسمت‌های غرب، شمال استان و قسمتی از خرم‌آباد بارندگی صورت می‌گیرد و روز جمعه بارندگی گستره بیشتری را در بر می‌گیرد و شنبه کامل‌تر می‌شود.

 

مدیرکل هواشناسی استان لرستان با اشاره به اینکه تا اوایل روز یک‌شنبه سامانه در استان فعال است ، عنوان کرد: در گاهی مواقع وجود رطوبت و گردوغبار معمولاً مانع بارش می‌شود.

 

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید