۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
23:05
کد خبر : 9006525
۱۵:۵۸

۱۳۹۷/۰۱/۲۵

نیروی مسلح خار چشم دشمنان است

امام جمعه فرادنیه گفت:امروز ارتش و سپاه و نیروی انتظامی که حصن حصین ایران اسلامی و خار چشم استکبار جهانی و صهیونیست ها هستند.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ حجت الاسلام والمسلمین صفرعلی علیخانی در خطبه های نمازعبادی سیاسی این هفته فرادنبه ضمن گرامیداشت ۲۹ فروردین، روز ارتش جمهوری اسلامی گفت: امروز به لطف خدا ایران اسلامی دارای ارتشی مقتدر است، که با زعامت فرماندهی کل قوا مدافع کشور است، امروز ارتش و سپاه و نیروی انتظامی که حصن حصین ایران اسلامی و خار چشم استکبار جهانی و صهیونیست ها هستند.

وی در ادامه به شعار سال «حمایت از کالای ایرانی» اشاره کرد و افزود: وابستگی اقتصادی کشور، یکی از سیاست های استکباری و استعماری در طول تاریخ ایران است، آن ها همواره می خواستند و می خواهند که کشور ما که از نظر منابع خدادادی بی نظیر، یا کم نظیر است، را وابسته نگاه دارند.

خطیب جمعه فرادنبه ادامه داد: امروز کشور ما هیچ وابستگی به نظام سلطه ندارد و خود بر اساس مبانی فکری و اعتقادی خود تصمیم می گیرد و به همین دلیل امروز مورد هجمه همه جانبه از سوی دشمنان قرار داریم و دشمنان فرهنگ، اخلاق و ارزش های دینی و انقلابی ما را مورد حملات ناجوانمردانه قرار دادند و برخی هم در غفلت به سر می برند، ولی باید با آگاهی بیشتر و بصیرت، توطئه های دشمنان را شناخته و آن ها را خنثی کنیم.

علیخانی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از بی توجهی دولتمردان و سیاستگذاران به توصیه های مراجع عظام تقلید و مقام معظم رهبری گفت: چرا در حوزه اقتصاد و بانکداری اسلامی باید شاهد این نابسامانی ها باشیم، چرا باید به دلار این قدر وابسته باشیم، باید اقتصاد کشور را از تکیه به دلار نجات دهیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید