۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
14:14
کد خبر : 9006796
۱۰:۰۸

۱۳۹۷/۰۱/۲۸
کارشناس فضای مجازی در گفت‌و گو با «بسیج» مطرح کرد

غنی کردن فرهنگ کشور توسط تولید پیام رسان‌های داخلی

کهوند گفت: بومی سازی فقط این نیست که مشابه نرم افزارهای مجازی کشورهای خارجی ساخته شود، بلکه بایستی نرم افزاری ساخته شود که به وسیله آن بتوان فرهنگ کشور را غنی کرد تا جلوی آسیب‌ها گرفته شود.
محمد کهوند کارشناس فضای مجازی در گفت‌و گو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بسیج پیرامون صحبت رهبری با این مضمون که تعرض به حریم مردم در پیام رسان‌های داخلی حرام شرعی است گفت: رهبری با این سخن اطمینان خاطر برای افرادی که نگران حریم خصوصی خود در پیام رسان‌های داخلی بودند، ایجاد کرد تا بتوانند به راحتی از آن‌ها استفاده کنند.

وی عنوان کرد: پیام رسان‌های داخلی نسبت به خارجی امنیت بیشتری دارد، و ورود نیروهای امنیتی به حریم خصوصی افراد نیز در صورت نیاز، با ارائه مجوز امکان پذیر است.

کهوند تصریح کرد: رهبری خواستار حاکمیت کشور در فضای مجازی است.

وی پیرامون بومی سازی فضای مجازی اظهار داشت: بومی سازی فقط این نیست که مشابه نرم افزارهای مجازی کشورهای خارجی ساخته شود، بلکه بایستی نرم افزاری ساخته شود که به وسیله آن بتوان فرهنگ کشور را غنی کرد تا جلوی آسیب‌ها گرفته شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید