۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
20:28
کد خبر : 9007087
۱۱:۴۲

۱۳۹۷/۰۱/۲۷
امیری:‌

ساختار جدید دولت تصویب می‌شود

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور اظهار امیدواری کرد با تلاش نمایندگان مجلس، دولت با ساختار جدید به کار خود ادامه دهد.
به گزارش خبرگزاری بسیج، حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در خصوص آخرین وضعیت تفکیک سه وزارتخانه راه وشهرسازی، صنعت معدن و تجارت، ورزش و جوانان گفت:‌ برای این منظور کمیسیون مشترکی از سوی مجلس و دولت تشکیل شده که سه روز پیش اولین جلسه کمیسیون مشترک با حضور نمایندگان دولت و اعضای کمیسیون مشترک برگزار شد.

وی افزود:‌ کار شروع شده  ما بسیار امیدوار هستیم که ان‌شاالله بزوردی مجلس شورای اسلامی ساختار دولت را تصویب و جهت اجرایی شدن به دولت ابلاغ کند.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور بر همین اساس تاکید کرد: بر اساس روندی که شکل گرفته امیدواریم دولت ساختار جدید هر چه سریعتر شکل بگیرد.

امیری همچنین از احتمال تاسیس وزارتخانه میراث فرهنگی،  گردشگری و صنایع دستی خبر داد و گفت:‌ این طرح هم از سوی نمایندگان مجلس مطرح شده  و در کمیسیون مشترک مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید