۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
09:41
کد خبر : 9011358
۰۹:۴۸

۱۳۹۷/۰۲/۰۹

نشست‌های بصیرتی در هرمزگان

معاون تربیت و آموزش عقیدتی سیاسی سپاه امام سجاد(ع) از برگزاری نشست‌های بصیرتی ویژه رابطین و فرماندهان و شورای حوزه‌ها و فرماندهان پایگاه‌ها در هرمزگان خبرداد.
 
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان، رضا حسین‌زاده امروز در نشست خبری هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج اظهار داشت: عنوان کلی هفته تربیت و آموزش عقیدتی سیاسی و هفته معلم، شهید مطهری؛ نماد هویت اسلامی ایرانی است.

وی در ادامه با اشاره به عناوین روزشمار هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج افزود: از روز چهارشنبه 12 اردیبهشت ماه سال‌جاری با عنوان شهید مطهری و ولایت‌مداری، پنج‌شنبه شهید مطهری و تربیت اسلامی، جمعه؛ شهید مطهری و سلوک معنوی نام‌گذاری شده است.
معاون تربیت و آموزش عقیدتی سیاسی سپاه امام سجاد(ع) ادامه داد: همچنین روزهای شنبه به عنوان شهید مطهری و کار و تلاش، یکشنبه؛ شهید مطهری و جوان‌گرایی، دوشنبه؛ شهید مطهری و کرامات اخلاقی و سه شنبه؛ شهید مطهری و میهن دوستی نام‌گذاری شده است.
حسین‌زاده ضمن تشریح برنامه‌های بزرگداشت سی و نهمین سالگرد شهادت استاد مرتضی مطهری(ره) و هفته تربیت و آموزش عقیدتی سیاسی و هفته معلم در بسیج تصریح کرد: برگزاری مراسم بزرگذاشت و تجلیل از مقام والای شهید مطهری در روز 15 اردیبهشت ماه در سازمان بسیج با حضور کارکنان، گردهمایی و حضور در نمازجمعه و برگزاری نشست بصیرتی از جمله این برنامه‌هاست.
وی اضافه کرد: برگزاری نشست روشنگری، برگزاری نشست بصیرتی رابطین، فرماندهان و شورای حوزه‌ها و فرماندهان پایگاه‌ها، برگزاری حلقه‌های صالحین، گردهمایی برای دیدار با ائمه جمعه با حضور اساتید و فرهنگیان بسیجی، مربیان عقیدتی سیاسی، سرگروه‌ها و مربیان صالحین، فراخوان تهیه و تدوین مقاله، فراخوان نشریات پایگاه‌ها، فضاسازی(تهیه و تولید پوستر و بنر) فراخوان عضویت در کانال تربیتی اخلاقی "نسیم معرفت" در پیام‌رسان سروش و برگزاری مراسم صبحگاه مشترک و اجرای زنگ سپاس معلم در مدارس از دیگر برنامه‌های هفته تربیت و آموزش عقیدتی سیاسی بسیج است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید