۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
17:20
کد خبر : 9011587
۲۱:۴۷

۱۳۹۷/۰۲/۰۹

بیش از یک هزار و ۱۷۹ حامی از کودکان یتیم و محسنین نور اباد حمایت کردند

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان نورآباد گفت: در سال گذشته بیش از یک هزار و 179 حامی از کودکان یتیم و محسنین تحت حمایت این نهاد، حمایت مادی و معنوی کردند.

به گزارش خبرگزرای بسیج از لرستان، مراد کاکاییان امروز در جمع خبرنگاران،  با بیان اینکه طرح اکرام ایتام برنامه‌ای انسان دوستانه است که برای یاری و حمایت کودکان بی‌سرپرست طراحی و به اجرا درآمده است.اظهار کرد: براساس این طرح هر فرد حقیقی یا حقوقی کفالت مادی و معنوی یک یا چند نفر از ایتام واجد شرایط مورد حمایت مادی و معنوی حامیان خیر که آمادگی خود را جهت رسیدگی و مساعدت ایتام اعلام کرده‌اند، قرار می‌گیرند .

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان نورآباد با بیان اینکه طرح اکرام ایتام و محسنین از سال 78 از سوی این نهاد اجرایی شده است، گفت: در این طرح که شامل دو بخش ایتام و محسنین است خیران می‌توانند به فرزندان و خانواده‌هایی که از نعمت پدر محروم هستند یا به دلیل بیماری، کهولت، ازکار افتادگی پدر  توان اداره زندگی خود را نداشته مورد حمایت مادی و معنوی قرار دهند.

وی عنوان کرد: در سال گذشته بیش از یک هزار و 179 حامی از کودکان یتیم و محسنین تحت حمایت این نهاد، حمایت مادی و معنوی کردند.

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان نورآباد با بیان اینکه حامیان در سال گذشته بیش از یک میلیارد تومان به حساب فرزندان معنوی خود واریز کرده‌اند، اظهار داشت: افزایش کمک‌های حامیان ایتام و محسنین  نوید روند مطلوب‌تری از توجه حامیان اکرام ایتام و محسنین به این قشر نیازمند در شهرستان نورآباد دارد.

وی با اشاره به اینکه حامیان و خیران همواره یاری‌رسان و همراه کمیته امداد برای برطرف کردن مشکلات ایتام و محسنین در زمینه‌های مختلف هستند، تصریح کرد: این حامیان در زمینه‌های ازدواج، تحصیل و درمان یاری‌گر خانواده‌های تحت حمایت هستند.

انتهای پیام/

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید