۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
08:35
کد خبر : 9014066
۱۰:۳۶

۱۳۹۷/۰۲/۱۷
مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه ناحیه زرند:

شهیدمطهری اندیشمندی بزرگ در عصر حاضربود

مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در سپاه ناحیه زرندتصریح نمود: شهید مطهری در مقابل تحریفات، خرافات وبدعت‌ها ایستاد و روشنگری نمود وی مظهر عقلانیت بود یعنی دین خدا را براساس محور عقلانیت و خرد ورزی جواب می‌داد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان؛ مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه ناحیه زرند در نشست حکمت مطهر پیرامون شخصیت والای استاد شهید مرتضی مطهری ونقش ارزنده وی در پیروزی انقلاب به ایراد سخن پرداخت.

وی با تبریک هفته عقیدتی سیاسی سپاه و بسیج و هفته بزرگداشت مقام معلم اظهارداشت: شهید بزرگوار استاد مطهری اسوه ایثار و اخلاص و اندیشمندی بزرگ در عصر حاضربودو میراث گرانب‌های او آثار، تالیفات، مقالات و سخنرانی‌های ارزنده اوست که امام راحل همه را تائید کردند.

حجت الاسلام ایزدی افزود: شهید مطهری در مقابل گفتمان آن روز جامعه دربحث سوسیالیسم، کمونیست ایستادگی کرد بویژه گفتمان چامعه در چهل سال قبل در دانشگاه ما این بود که اصلاً دین باشد یا خیر؟ برای اینکه سوسیالیسم و کمونیست اعتقاد داشتند دین افیون جامعه است و نباید باشد، اما شهید مطهری تمام قد در مقابل آن‌ها ایستاد واز اسلام ناب و دین خدا دفاع کرد.

مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در سپاه ناحیه زرندتصریح نمود: شهید مطهری در مقابل تحریفات، خرافات وبدعت‌ها ایستاد و روشنگری نمود وی مظهر عقلانیت بود یعنی دین خدا را براساس محور عقلانیت و خرد ورزی جواب می‌داد.

وی ادامه داد: شهید مطهری فیلسوف و شخصیت فلسفی است نه لغتی وی فلسفه را از عمق و معانی تعبیر میکردو فلسفه را جلوه‌ای از عقلانیت می‌دانست و همچنین در مقابل گروهک ها‌ی معاند بویژه مجاهدین خلق با شجاعت ایستادگی نمود.

حجت الاسلام ایزدی افزود:امروز اگر دانشگاه و حوزه ما می‌خواهند در عرصه فرهنگ کشور رشد کنند باید بیایند سراغ آثار گرانب‌های شهید مطهری و بطور جدی از این آثار بهره برداری نمایند.

شایان ذکر است در پایان این مراسم از تعدای از عزیزان پاسدار و بسیجی فعال در حوزه فرهنگی با ارائه لوح سپاس و جوایز ارزنده تجلیل و قدردانی لازم بعمل آمد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید