به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی:
دیدار فرمانده سپاه دلگان با خانواده شهید مدافع حرم
فرمانده سپاه دلگان با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی با خانواده شهید اصغر بامری از شهدای مدافع حرم دیدارکرد.

به گزارش خبرنگار بسیج از دلگان، به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی فرمانده و مسول نمایندگی، ولی فقیه در سپاه دلگان به همراه جمعی از کارکنان ناحیه با خانواده شهید اصغر بامری از شهدای مدافعان حرم دیدار و دلجویی کرند.
در این دیدار سرهنگ پاسدار فدا حسین سرگلزایی با گرامی داشت یاد و خاطره شهداء و اینکه شهدا افرادی زنده و شاهد و ناظر بر اعمال و رفتار ما در جامعه هستند، گفت: دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران برای مسئولان یک افتخار و فرصتی مغتنم و موجب تجدید روحیه برای خدمت به ملت است.
وی با اشاره به ارزش وجایگاه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ودر بین نسل جوان و آینده ساز انقلاب بیان کرد: خانواده شهدا و ایثارگران مقام والایی در پیشگاه خداوند متعال دارند.
فرمانده سپاه دلگان اظهار داشت: خانواده شهیدان با اهدای بهترین عزیزان خود در راه دفاع از انقلاب و کشور کار بزرگ و عظیمی را انجام دادند.