۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
10:01
کد خبر : 9016523
۱۱:۴۳

۱۳۹۷/۰۲/۲۳

دیدار با خانواده شهدا مایه دلگرمی مسئولان است

حجت الاسلام محمد صادق شعبانپور گفت: شهدا در پیشگاه خداوند از جایگاه بالایی برخوردار هستند و باید تلاش شود که فرهنگ دیدار با خانواد شهدا در جامعه ترویج داده شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره علامه شهید مرتضی مطهری و هفته عقیدتی سیاسی در سپاه ار خانواده های معظم شهید طلبه مسلم شعبانی و همچنین مربی قرآن مرحوم سرگرد پاسدار ابوالحسن محامدی توسط فرماندهی و مسئول نمایندگی سپاه ناحیه ساوه دیدار به عمل آمد.

شعبانپور  گفت: امنیت امروز جامعه مرهون رشادت ها و از خود گذشتی شهدا و جانبازان است و همه مردم مدیون شهدا هستند.

وی گفت: خانواده‌های شهدا مظهر ایثار و فداکاری هستند و تکریم و تجلیل از آنها باید در برنامه مسئولان قرار بگیرد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ساوه گفت: امنیت و آبادانی کشور را مرهون و مدیون خون پاک شهدا دانست و افزود: توسعه و پیشرفت کشور و عزت و اقتدار نظام در سایه جانفشانی‌های شهدای والامقام و از خود گذشتگی آنها حاصل شده است.

وی بیان کرد: حفظ آرمان شهدای والامقام و تکریم خانواده‌های معظم شهدا همواره موجب دلگرمی مسئولان در انجام وظایف محوله و خدمات‌رسانی می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید