۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
09:55
کد خبر : 9016698
۲۱:۰۴

۱۳۹۷/۰۲/۲۳
معاون نظارت بر کالاهای سرمایه‌ای:

حمایت از تولید ملی می‌تواند کمکی به اقتصاد کشور

معاون نظارت بر کالاهای سرمایه‌ای گفت: حمایت از تولید ملی می‌تواند کمک خیلی خوبی به اقتصاد کشور کند

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، وحید منایی امروز در سومین همایش اعطای گواهینامه رعایت حقوق مصرف‌کنندگان استان لرستان که در سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان برگزار شد، بابیان اینکه شاهد وجود یک سری مخاطرات در فضای اقتصادی هستیم‌ که توسط دشمنان ملت ایجادشده است اظهار داشت: حمایت از تولید ملی می‌تواند کمک خیلی خوبی به اقتصاد کشور کند و ارائه خدمات باکیفیت به‌عنوان یک موضوع محوری و یکی از ارکان اصلی است که باید نهادینه شود.

وی با اشاره به اینکه هرچقدر درجه سرمایه‌ای افزایش یابد خدمات پس از فروش نیز بااهمیت‌تر می‌شود، افزود: خدمات پس از فروش وظیفه تکمیل چرخه تولید و رفع عیب‌ها را بر عهده دارد، ازاین‌رو باید خدمات‌دهی مطلوب در قبل، بعد و حین استفاده در نظر گرفته شود.

معاون نظارت بر کالاهای سرمایه‌ای و خدمات سازمان حمایت تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان عنوان کرد: عملکرد برخی واحدهای تولیدی و خدماتی در خصوص خدمات پس از فروش دچار ضعف و نقصان است و متأسفانه این ضعف در شرکت‌های خودروسازی و لوازم‌خانگی مشهود است که می‌توان به ضعف جدی نمایندگی‌های خرید که هزینه‌های زیادی به مصرف‌کننده وارد می‌کردند اشاره کرد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید