
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام حسن امیرنژاد با بیان اینکه پیامب(ص) کارش را از مسجد آغاز کرد و حضرات معصومین(ع) نیز اکثر برنامه های خود را در مساجد انجام می دادند، بر تقویت فعالیت های فرهنگی مساجد تاکید کرد و افزود: با ید به گونه ای برنامه ریزی شود که زمینه جذب جوانان به این پایگاه مستحکم اسلامی، فراهم گردد.
وی با اشاره بر اینکه در طول دفاع مقدس، تمامی برنامه ها و پشتیبانی های جنگ در مساجد مستقر بود و جذب و اعزام رزمندگان از این مکان مقدس انجام می شد، بر وحدت بین مسئولان فرهنگی مساجد تاکید و اظهار کرد: اجرای برنامه های جذّاب و اثربخش در مساجد، جوانان را از افتادن در دام دشمنان مصون خواهد داشت.
حجت الاسلام امیرنژاد، بیان داشت: شهیدان تربیت یافتگان مساجد بودند که به اوج معنویت نایل شدند و اکنون جوانان که بزرگترین سرمایه های ما هستند، نیاز به پشتیبانی و حمایت هیئت امنا،فرماندهان پایگاه ها و روحانیون به عنوان سه رکن اصلی مساجد دارند که برنامه ریزی صحیح این سه رکن بسیار مثمر ثمر خواهد بود.

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه میانه با تاکید مجدد بر وحدت و یکدلی ارکان مساجد، یادآور شد: زمان اختلاف دیگر سپری شده است و باید با عمل به فرامین مقام معظم رهبری در راستای انقلاب و ارزش ها، گام هایی بزرگ برداشته و برنامه ریزی های دقیق و نوآورانه ای داشته باشیم.
در آستانه ماه رمضان و با هدف ایجاد وحدت بین فعالان فرهنگی مساجد، همایش مشترک، هیئت امنای مساجد، ائمه جماعات و فرماندهان پایگاه ها در سپاه میانه برگزار شد.