مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان خبر داد

احداث 3 نیروگاه خورشیدی در استان همدان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اینکه تاکنون پنج نیروگاه 7 مگاواتی وارد مدار شده است، گفت: سه نیروگاه نیز در دست اقدام است.
کد خبر: ۹۰۱۷۳۶۱
|
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۶

احداث 3 نیروگاه خورشیدی در استان همدانبه گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، محمدمهدی شهیدی امروز در همایش طلایه‌داران تبلیغ استان همدان با اشاره به وضعیت صنعت برق کشور و استان طی سال جاری اظهار داشت: با توجه به کاهش بارش نزولات آسمانی امسال سالی سخت در صنعت آب و برق خواهد بود.

وی با بیان اینکه ذخیره سدها در سال 95، حدود 18 میلیارد مترمکعب بوده است، افزود: این در حالی است که این میزان در سال 96 به 13 میلیارد متر مکعب کاهش یافته و در بخش نیروگاه‌های برق‌آبی که در ارتباط مستقیم با تولید برق هستند از 8 میلیارد مترمکعب بوده به 3 میلیارد مترمکعب کاهش یافته است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه سال گذشته از نیروگاه‌های برق آبی 9 هزار و 300 مگاوات برق تولید شد، گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال این رقم به 5 هزار مگاوات برسد که در این صورت 4 هزار و 300 مگاوات در برق‌آبی کمبود تولید داریم.

وی با بیان اینکه صنعت برق در سال گذشته در کشور 7.7 رشد داشته است، تصریح کرد: امسال 5 هزار و 400 مگاوات کمبود برق خواهیم داشت که در راستای تأمین آن نیاز به فرهنگ‌سازی و مدیریت مصرف است.

شهیدی با تاکید برکنترل و کاهش مصرف و لزوم فرهنگ‌سازی برای تأمین برق 5هزار و 400 مگاواتی عنوان کرد: با توجه به اینکه با مشکل کم آبی مواجه هستیم باید برنامه‌های مناسبی در راستای کنترل و کاهش مصرف برق اتخاذ شود.

وی با بیان اینکه سهمیه استان در سال گذشته 692 مگاوات بود که بدون هیچگونه خاموشی عملکرد به 663 مگاوات رسید، گفت: امسال نیز بر ادامه این روند تلاش خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به نامگذاری سال جدید به عنوان حمایت از کالای ایرانی توسط رهبر انقلاب، آن را اقدامی مؤثر در راستای ارتقاء کیفیت تولیدات داخل دانست و افزود: چنانچه بتوانیم بهره‌وری انرژی را بالا برده و صرفه‌جویی کنیم، 100 میلیارد دلار صرفه‌جویی خواهیم داشت.

وی با اشاره به اینکه بخش کشاورزی با دو درصد مشترکین بیشترین مصرف برق با 37 درصد را دارند، یادآور شد: 82 درصد مشترکین برق استان نیز خانگی و با 35 درصد مصرف انرژی هستند.

شهیدی ادامه داد: عمده مصرف ما در بخش کشاورزی است و باید عمده فعالیت‌های ما در جهت صرفه‌جویی و مدیریت مصرف در بخش کشاورزی متمرکز شود، ضمن اینکه سال گذشته در این بخش 100مگاوات به صنعت برق استان کمک شد که به سبب آن یک میلیارد و 100 میلیون تومان برای کشاورزان بخشودگی داشت هرچند این رقم از درآمد شرکت کاهش یافت.

وی به طرح‌های تشویقی پیش‌بینی شده برای کشاورزان اشاره و عنوان کرد: طرح تشویقی به کشاورزان ارائه می‌شود تا قدم مثبتی در راستای مدیریت مصرف و صرفه‌جویی باشد به این نحو که اگر کشاورزان در دوره زمانی 15 خرداد تا 15 شهریور حداقل به مدت 7 روز کاري متوالی، به صورت 24ساعته موتور خود را خاموش کنند بهای برق مصرفی در آن ماه رایگان خواهد بود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه بحث برق در کشور در مقایسه با دنیا در میانه قرار دارد، یادآور شد: در طول سال مصرف میانگین در کشور 3 هزار و 114 کیلووات ساعت است که در استان یک‌هزار و 885 کیلووات است به طوری که استان از میانگین کشوری نیز پایین‌تر است.

وی با اشاره به اینکه تاکنون پنج نیروگاه 7 مگاواتی وارد مدار شده است، خاطرنشان کرد: 3 نیروگاه نیز در دست اقدام است که تا پایان سال به 56 مگاوات خواهد رسید.

انتهای پیام /

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار