۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
05:54
کد خبر : 9018907
۱۲:۲۰

۱۳۹۷/۰۲/۳۰
رئیس سازمان فرهنگی،اجتماعی و ورزشی شهرداری قزوین اعلام کرد:

برگزاری نوزدهمین مرحله داوری طرح تجلیل از حافظان قرآن در قزوین

رئیس سازمان فرهنگی،اجتماعی و ورزشی شهرداری قزوین گفت:نوزدهمین مرحله داوری طرح تجلیل از حافظان قرآن کریم در قزوین از امروز به مدت شش روز در فرهنگسرای بانو حضرت زهرا (س) این سازمان برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، محمد درافشانی رئیس سازمان فرهنگی،اجتماعی و ورزشی شهرداری قزوین اظهار کرد: در این مسابقه معنوی، حافظان قرآنی در رده های سنی کودکان، نوجوان، جوان و میانسال در دو بخش خواهران و برادران به رقابت خواهند پرداخت.
وی اظهار کرد: دو هزار جزء قرآن در نوزدهمین مرحله داوری طرح تجلیل از حافظان قرآن از سوی 50 داور برجسته در دو نوبت صبح و بعد از ظهر داوری و طی مراسمی از برگزیدگان تجلیل خواهد شد.
این مسئول افزود: 85 درصد از شرکت کنندگان نوزدهمین مرحله داوری طرح تجلیل از حافظان قرآن را بانوان تشکیل می دهند.
درافشانی در پایان خاطرنشان کرد: طرح تجلیل از حافظان قرآن با هدف توسعه و گسترش فعالیت های قرآنی و تشویق حافظان قرآن از پنج سال پیش در راستای ترویج مکارم اخلاقی و تحقق منویات مقام معظم رهبری درخصوص اهمیت تفکر، تدبر و عمل به آیات قرآنی در کنار حفظ قرآن و تاکید ایشان مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآنی در دستور کار سازمان فرهنگی، ورزشی شهرداری قرار گرفته است.
1005/پ20/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید