۱۹ / فروردين / ۱۴۰۴ - 08 April 2025
15:06
کد خبر : 9022066
۰۵:۵۶

۱۳۹۷/۰۳/۰۸
بخشدار بردخون:

تجار قطری در بردخون سرمایه‌گذاری می‌کنند

بوشهر - بخشدار بردخون گفت: تجار قطری برای سرمایه گذاری در بردخون حضور یافتند.

تجار قطری در بردخون سرمایه‌گذاری می‌کنندبه گزارش خبرگزاری بسیج از بوشهر، علی اخلاقی صبح دوشنبه در نشست با تعدادی از مسئولان شهرستان دیر و تجار قطری اظهار داشت: پتانسیل و اقلیم مناسب منطقه و زمینه مشترک فرهنگی ایران و قطر و نزدیکی منطقه به کشور قطر باعث ترغیب مردم و تجار قطری برای سرمایه گذاری شده است.

وی افزود: بخش بردخون ظرفیت های زیادی برای ایجاد روابط تجاری و بازرگانی با همسایگان دارد و آماده همکاری در زمینه کشاورزی، دامپروری و صیادی هستیم و با وجود مناطق بکر و جذاب در زمینه گردشگری، حضور سرمایه گذاران قطری ارزشمند است.

اخلاقی اضافه کرد: خوشحالیم که بردخون به عنوان یکی از مناطق منتخب سرمایه گذاران و تجاری کشور قطر شناخته شده تا زمینه اشتغال جوانان منطقه در اجرای پروژه ها و طرح های اقتصادی فراهم شود.

وی ادامه داد: قرار شده تجار قطری شترانی با ویژگی های خاص برای پرورش در این منطقه آماده کنند و پس از اسکان اقدام به فعالیت های جنبی کنند.

بخشدار بردخون گفت: رونق و توسعه گردشگری، افزایش فرصت های شغلی و عمران منطقه از اهداف حضور هیئت قطری در منطقه است.

پرورش شتر در بردخون توسط قطری‌ها

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دیر نیز گفت: هیئتی از کشور قطر برای انتخاب و مکان یابی محلی جهت پرورش شتر در بردخون حضور یافتند که شرایط منطقه را تایید کردند.

عیسی محمددوست افزود: استفاده هیات قطری از شرایط و موقعیت های بردخون فرصت مناسبی برای سرمایه گذاری و جذب سرمایه خارجی است و موجب ایجاد اشتغال و صنعت شترداری منطقه می شود.

ایجاد شرایط سرمایه‌گذاری قطری‌ها

خلیل دوراهکی رییس منابع طبیعی شهرستان دیر نیز گفت: با مکان یابی دقیق مراتع زمینه سرمایه گذاری را فراهم می کنیم و مجوزهای لازم برای اجرای پروژه ها صادر می شود.

تمایل قطری‌ها به سرمایه‌گذاری

سرمایه گذاران قطری نیز گفتند که برای اشتغال و فعالیت از نیروهای بومی استفاده می کنیم و بردخون یکی از مناطق مناسب برای سرمایه گذاری است.

آنان هدف از سفر خود را بررسی توانمندی های اقتصادی و ایجاد زیرساخت های مناسب برای فعالیت های مشترک تجاری و اقتصادی در این منطقه مطرح کردند.

تجار قطری به همراه مسئولان شهرستان دیر و بخش بردخون از دشت و مراتع بردخون و مراکز پرورش شتر بازدید کردند و از مراکز مذکور اعلام رضایت کردند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما