در این جشن با شکوه مذهبی و عید پاکیزگی که به منظور شکرگزاری از انجام یک ماه عبادت و روزه داری و تضرع و تزکیه نفس برپا می شود ایرانیان مسلمان در سراسر میهن اسلامی و در شهرستان محلات نیز شهروندان متقی به شکرانه ایام ضیافت الله در این اجتماع بزرگ گردهم آمدند تا نماز پر برکت عید سعید فطر را به امامت امام جمعه شهرستان اقامه کنند.
مردم شهرستان محلات در این جشن باشکوه مذهبی و آیین نمازعید سعید فطر به همراه روسای ادارات ، مسئولان شهرستانی، مقامات نظامی و انتظامی و شخصیت های علمی و فرهنگی در نمازعیدسعیدفطرحضورداشتند.
همچنین انبوه مردم مومن محلات و و شهرک های اطراف که از سپیده دم امروز برای برپایی نمازعید فطر روانه مصلای امام خمینی (ره) شده بودند در این روز سعید و عید فرخنده که انسان های مومن به فطرت خود باز می گردند قبل از برپایی نمازعید فطر به دعا و مناجات پرداختند و نیز با پرداخت زکات فطریه به دستگیری و کمک مستمندان شتافتند.