۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
01:20
کد خبر : 9030274
۰۸:۳۰

۱۳۹۷/۰۴/۱۷
مسئول سازمان بسیج سازندگی در گفت‌وگو با «بسیج» عنوان کرد

هراس دشمنان انقلاب اسلامی از گروه های مردمی بسیج

سردار غلامی گفت: اینکه دشمنان انقلاب اسلامی از وجود بسیج مردمی به عنوان گروه های حافظ انقلاب اسلامی هراس دارند.

سردار نعمان غلامی مسئول سازمان بسیج سازندگی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری بسیج با اشاره به اینکه انقلابی گری در سه بعد سیاسی، فرهنگی و اقتصادی تعریف می شود،گفت: استقلال سیاسی یعنی اینکه فریب شیوه‌های مختلف دشمن را نخوریم و در هر موقعیتی، مراقب استقلال داخلی، منطقه‌ای و جهانی باشیم و انقلابی گری در اقتصاد به منزله تحقق بخشی به اقتصاد مقاومتی و عدم وابستگی به بیگانگان و استقلال فرهنگی یعنی انتخاب سبک زندگی اسلامی و نه گفتن به فرهنگ بیگانگان.


وی با بیان اینکه دشمنان انقلاب اسلامی از وجود بسیج مردمی به عنوان گروه های حافظ انقلاب اسلامی هراس دارند، افزود: بسیج برگرفته از ریشه های انقلاب اسلامی است و مهمترین شعارش، مقابله با تفکرات غربی و استکبار جهانی است.


سردار غلامی در پایان گفت: دشمنان ما در بعد جنگ نرم به دلیل وجود بسیج به یک بن بستی برخوردند و معتقدند که تشکیل گروه های مقاومت مردمی در کشورهای منطقه همچون عراق و سوریه برگفته از نگاه بسیج است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید