به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان: سرهنگ عباسی فرمانده تیپ 36 انصارالمهدی(عج) زنجان ضمن تقدیر و تشکر از حضور شبانه روزی پاسداران جان برکف تیپ 36 زنجان که برای ایجاد امنیت پایدار در این مناطق آماده رویارویی با همه دشمنان به ویژه قاچاقچیان هستند خاطر نشان کرد : پاسداران گردان امام حسین(ع) زنجان در پی کمین چندین شبانه روز در ارتفاعات گلاله یک و دو ، استان آذربایجان غربی موفق به کشف 218 عدد بطری مشروبات الکلی از قاچاقچیان کشف و ضبط گردید .
سرهنگ عباسی همچنین افزود : محموله كشف شده که ارزش ریالی این محموله به دو میلیارد ریال می باشد جزو بزرگترین محموله های كشف شده در ماههای اخیر در این مناطق مرزی است ، که قاچاقچیان قصد داشتند این محموله قاچاق را از مرزهای ایران به کشور عراق وارد انتقال دهند که توسط پاسداران تیپ 36 زنجان دستگیر شدند .
فرمانده تیپ 36 زنجان در پایان گفت : در پی این عملیات موفقیت آمیز، تعدادی از قاچاقچیان نیز دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.
.