۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
20:45
کد خبر : 9030560
۱۸:۲۶

۱۳۹۷/۰۴/۰۷
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اشکذر:

بسیج بدنه فعال کشور است

سرهنگ امامی گفت :بسیج بدنه فعال کشور است بنابراین در تمام عرصه های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، سازندگی، ورزشی شاهد رشد و شکوفایی این نیروی عظیم هستیم.
به گزارش خبرگزاری بسیج از اشکذر،سرهنگ سید اسدالله امامی درجمع بسیجیان و مسئولین اعزام به اردوهای جهادی کنارقبور مطهر شهدا گفت:شمابسیجیان بدنه فعال کشورهستید که درموقع مشکلات به صحنه می ایید وفعالیت می کنید
وی به فعالیتهای شهید حججی دراردوهای جهادی اشاره کرد و گفت این شهید بزرگوار خدمات وفعالیتهای زیادی به مناطق محرم داشت و شماجوانان باید هماننداین عزیز راهش را ادامه دهید.
وی در ادامه به نقش و اهمیت بسیج پرداخت و گفت: بسیج باید تشکیلاتی و سازمانی عمل کند همانگونه که دشمن این هدف را دنبال می کند و در صدد براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است بنابراین باید بیشتر به هوش باشیم تا دشمن در رسیدن به اهدافش ناکام بماند.
امامی با اشاره به حضور بسیج در تمام عرصه های مختلف کشور افزود: بسیج بدنه فعال یک کشور است بنابراین در تمام عرصه های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، سازندگی، ورزشی شاهد رشد و شکوفایی این نیروی عظیم هستیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید