۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
14:53
کد خبر : 9030742
۰۷:۵۰

۱۳۹۷/۰۴/۰۹
در میر جاوه انجام شد:

بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از محل شهادت شهدا،اخیر

سردار پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه از محل درگیری نیرروهای سپاه و بسیج با تروریست‌های تکفیری در مرز میر جاوه بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار بسیج از میر جاوه، سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه از محل درگیری رزمندگان قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه با تروریست‌های تکفیری در منطقه میرجاوه بازدید کرد.

همزمان با بازی فوتبال ایران و پرتغال، تروریست‌های شرق کشور به یکی از پاسگاه‌های مرزی در مرز میرجاوه حمله کردند، در این درگیری تروریست‌ها قصد تصرف یکی از پاسگاه‌های مرزی در میل ۹۶ میرجاوه را داشتند که با هوشیاری نیرو‌های سپاه و مرزبانی از رسیدن به قصد و اهداف شوم خود در این منطقه ناکام ماندند.

متاسفانه در این درگیری یک تن از پرسنل سپاه و دو نفر از بسیجیان بومی استان به نام‌های ملاشاهی، گمشاد زهی و تیوان به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید