
وی با بیان اینکه شواهد زیادی در نامفید و نامؤثر بودن وام های خوداشتغالی و استفاده از آن ها در امور دیگر وجود دارد افزود: اضافه شدن صوری یک یا چند نفر از اقوام و آشنایان به تعداد شاغلان کارگاه در ازای دریافت وام های بی بهره یا کم بهره را نمی توان ایجاد شغل نامید.
موفق در ادامه بیان داشت: اشتغال یک واقعیت اقتصادی و اجتماعی است ونادیده گرفتن وجه اقتصادی آن، خطای بزرگی خواهد بود. اگر بتوان یک کارگاه را با ده نفر اداره کرد، اضافه کردن دو نفر دیگر به آن شاید به لحاظ آماری و وجهه اجتماعی به معنای بیشتر شدن دو شغل باشد، ولی به لحاظ بهره وری و منطق اقتصادی، اقدامی نابخردانه و به ضرر جامعه است.
این بسیجی فعال در خاتمه افزود: بنابراین هرگونه سیاستی که مخالف با منطق اقتصادی اشتغال و افزایش بهره وری نیروی کار باشد، پیشاپیش شکست خورده محسوب می شود.