رضامرادخانی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی گفت: با تلاش همکاران و یگان حفاظت شهرستان پلدشت در سه ماهه نخست امسال تعداد 7 پرونده به مساحت 25 هکتار از اراضی ملی خلع ید شده که ارزش ریالی این اراضی ملی بالغ بر 2.5 میلیارد ریال برآورد شده است.
وی با اشاره به اینکه حفظ و حراست از عرصه های ملی و منابع طبیعی از اولویت های اصلی است، اضافه کرد: عرصه های منابع طبیعی جزء سرمایه های ارزشمند وحیاتی محسوب می شوند، که نه فقط به نسل کنونی بلکه به تمامی نسل های آینده کشور تعلق دارند.
مرادخانی گفت: حفاظت از منابع ملی مسئولیت همگانی به شمار می آید که در این زمینه منابع طبیعی شهرستان پلدشت با همکاری و تعامل ارگان ها و ادارات ذیربط و همچنین مشارکت بهره برداران و دامداران عزیز توانسته است تا حدود زیادی از تخریب و تصرف اراضی ملی جلوگیری کرده و منابع طبیعی را به عنوان بستر حیات و توسعه پایدار حفاظت کند.
رئیس اداره منابع طبیعی پلدشت با تاکید به گشت و مراقبت یگان حفاظت شهرستان در اراضی ملی به صورت شبانه روزی افزود: شماره تلفن 1504 بطور شبانه روزی آماده دریافت هر گونه اخبار و اطلاعات در زمینه آتش سوزی، تخریب و تصرف در اراضی ملی می باشد.
انتهای پیام