۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
20:00
کد خبر : 9031479
۰۷:۵۳

۱۳۹۷/۰۴/۱۱
حجت‌الاسلام‌ راشد یزدی:

بسیاری از مشکلات کشور ناشی از ملاحظه‌کاری‌هاست / شهید صدوقی درراه خدمت به مردم هرگز آرام نمی‌گرفت

استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه شهید صدوقی هیچ‌گاه اهل ملاحظه‌کاری نبود و نسبت به مواضع اشتباه واکنش نشان می‌داد، گفت: بسیاری از مشکلات کنونی کشور ناشی از ملاحظه‌کاری‌هاست.
به گزارش خبرگزاری بسیج یزد به نقل از فارس، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدکاظم راشد یزدی شامگاه یکشنبه در مراسم سالگرد شهادت شهید آیت‌الله صدوقی که در مسجد روضه محمدیه یزد برگزار شد، با اشاره به اینکه همه ما خواسته و ناخواسته طعم مرگ را خواهیم کشید، اظهار داشت: مرگ دیر یا زود همه ما را دربر خواهد گرفت و چیزی از ما باقی نخواهد ماند؛ اما در این میان هستند افرادی که حتی مرگ نیز قدرت نابودی و فراموشی آن‌ها را ندارد.

وی افزود: علمای بزرگ و شهدا ازجمله کسانی هستند که چرخش روزگار نمی‌تواند آثار، افکار و تأثیر آن‌ها را از بین ببرد. از سوی دیگر علمای شهید از مرتبه و جایگاه بالاتری نسبت به علما و شهدا برخوردارند و این‌ها به جایگاهی رسیده‌اند که بهشتیان نیز به آن‌ها غبطه می‌خورند.

استاد حوزه ادامه داد: شهدا راه خدا را انتخاب کردند و با این انتخاب خود توانستند به عالی‌ترین درجات برسند. شهدا باجان خود با خداوند معامله کردند و خداوند به‌واسطه این معامله آن‌ها را به بالاترین درجات الهی و معنوی می‌رساند.

راشد یزدی تصریح کرد: شهدای ما تافته جدا بافته بودند و بامعرفت بالای خود توانستند به این هدیه بزرگ الهی برسند. شهدا پس از انبیاء الهی دومین گروهی هستند که وارد بهشت جاویدان می‌شوند و این مزد ایثار و شهادت و ازخودگذشتگی آن‌هاست.

وی در ادامه با اشاره به نقش و جایگاهی مهم شهید صدوقی در مسیر انقلاب اسلامی، بیان داشت: شهید صدوقی از علمای شهیدی است که با فعالیت‌های خود خدمات وافری را برای مردم و انقلاب انجام داد/ یکی از ویژگی‌های مهم شهید صدوقی این بود که نسبت به مسائل مختلف رودربایستی نداشت و بااقتدار و قدرت نسبت به مسائل موضع‌گیری می‌کرد.

استاد حوزه اذعان کرد: این شهید تعصب نورانی و صافی نسبت به مسائل دینی داشت و درراه حراست از دین الهی حساسیت خاصی نشان می‌داد. کار‌ها برای خدا انجام گیرد بدون شک اثرگذاری خیلی خوبی نیز خواهند داشت و این را نیز می‌توان در اقدامات و فعالیت‌های شهید صدوقی مشاهده کرد.

راشد یزدی تأکید کرد: آنچه باید مدنظر قرار گیرد آن است که آثار و دست‌نوشته‌های شهید صدوقی آن‌طور که بایدوشاید معرفی نشده است و نیازمند اهتمام جدیدتری در این حوزه هستیم. شهید صدوقی درراه خدمت به مردم هرگز آرام نمی‌گرفت و همواره برای خدمت به مردم آماده بود.

وی ادامه داد: این شهید والامقام در برابر مواضع نهضت آزادی سخت موضع‌گیری کردند و اقدامات آن‌ها را خلاف مصلحت کشور می‌دانستند. وی در برخورد با مسائل مختلف ملاحظه‌کاری نداشتند که متأسفانه اکنون بسیاری از مشکلات کشور ناشی از همین ملاحظه‌کاری‌هاست.

استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: حضرت علی (ع) به دلیل همین ویژگی همواره مظلوم بود و در معرض انواع تخریب‌ها قرار داشت. ایشان هیچ‌گاه در برابر ملاحظات مختلف سر فرود نیاورد وعده‌ای که سعی داشتند تا از ایشان امتیاز بگیرند هنگامی‌که از گرفتن امتیاز ناامید شدند به عناد و دشمنی پرداختند.

راشد یزدی در پایان اظهار داشت: افرادی، چون شهید مطهری، شهید بهشتی و شهید صدوقی افرادی بودند که شخص آن‌ها فدای شخصیت آن‌ها شد. باید یاد و خاطره این شهیدان بزرگ که نقش بسیار مهمی در فرآیند پیروزی و تثبیت انقلاب اسلامی داشتند همواره حفظ شود؛ چراکه این موضوع قدرشناسی کوچکی در برابر اقدامات شاخص و خدایی این افراد است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید