۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
12:56
کد خبر : 9031690
۱۹:۴۷

۱۳۹۷/۰۴/۱۱
رئیس کمیته امداد شهرستان شازند:

دوره آموزشی پیشگیری از اعتیاد برای مددجویان تحت حمایت شازندی برگزار شد

رئیس کمیته امداد شهرستان شازند گفت: دوره آموزشی پیشگیری از اعتیاد با حضور 50 نفر از مددجویان تحت حمایت شهرستان شازند با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر و نیروی انتظامی در سالن اجتماعات کمیته امداد این شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ ولی مشهدی رئیس کمیته امداد شهرستان شازند با بیان اینکه دوره‌های آموزشی پیشگیری از اعتیاد برای خانواده‌های تحت حمایت در معرض خطر و آسیب پذیر در طول سال برگزار می شود، گفت: به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر یک دوره آموزشی پیشگیری از اعتیاد با حضور 50 نفر از مددجویان تحت حمایت شهرستان شازند با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر و نیروی انتظامی در سالن اجتماعات کمیته امداد  این شهرستان برگزار شد.

وی افزود: در این دوره آموزشی خطرات مصرف مواد مخدر، خطر استفاده از  مواد صنعتی و روانگردان جدید و همچنین حالات و رفتار اشخاص مصرف کننده  توسط کارشناس مواد مخدر به مددجویان شرکت کننده آموزش داده شد.

مشهدی خاطرنشان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی مددجویان تحت حمایت  به منظور ارتقای سطح فرهنگی و اجتماعی آن‌ها انجام می شود و برگزاری این دوره‌ها نقش بسزایی در افزایش دانش فراگیران داشته است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید