۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
18:36
کد خبر : 9032993
۰۸:۲۶

۱۳۹۷/۰۴/۱۶
امام جمعه پلدشت:

ملت ایران با همه توان مقابل دشمن می ایستند

امام جمعه پلدشت گفت: ملت ایران اسلامی با همه توان مقابل دشمن می ایستند

حجت الاسلام وحید طالبی امروز در گفت و گو با خبرگززاری بسیج آذرایجان غربی با ابراز خرسندی از مواضع روشن، شفاف و قاطع رئیس جمهور کشورمان در سفر به اتریش و کشورهای اروپایی اظهار کرد: روحانی در سفر خویش عنوان کرده که اگر آمریکا خواهان جنگ با جمهوری اسلامی ایران باشد ما نیز با آنها جنگ کرده و ایالات متحده را سر جای خود خواهیم نشاند، پس این از مواضع اصیل جمهوری اسلامی ایران و مورد تایید رهبر معظم انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.

این مسئول در ادامه با اشاره به وضعیت اقتصادی و معیشتی جامعه بیان کرد: در این زمینه امروز باید همه دست در دست هم داده و اینکه مردم باید صبر و بردباری بیشتری از خود نشان دهند چون دولت و سران سه قوه در تلاش برای حل مسائل اقتصادی مردم در اولین فرصت هستند.

وی تصریح کرد: در روزهای گذشته رئیس جمهور دستور داده که تیمی از متخصصان ویژه اقتصادی تشکیل شده و علاوه بر آن به وزیر امور اقتصاد و دارایی دستور داده که نسبت به مسائل اقتصادی مردم توجه ویژه‌ای داشته باشد.

امام جمعه پلدشت با تاکید بر اینکه دشمنان با تحریم‌های ظالمانه خود سعی دارند که نظام جمهوری اسلامی ایران را به سمت نابودی سوق دهند افزود: علاوه بر آن هدف دشمنان استکباری این است که مردم را از مسئولان دلسرد و مایوس کنند و این در حالی است که صبر و تحمل ملت و نیز تلاش مسئولان سه قوا سبب می‎شود که دشمنان همانند گذشته از ضربه زدن به کشورمان مایوس شوند.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید