۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
20:12
کد خبر : 9033130
۱۰:۴۳

۱۳۹۷/۰۴/۱۶
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی:

فرزندان شاد، جامعه پویا/ لزوم مشارکت مردم در طرح های فرهنگی

زرآبادی عنوان کرد: برای دستیابی به جامعه پویا باید شاد بودن از سنین کودکی پایه‌ریزی شود

سیده حمیده زرآبادی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی در مراسم اختتامیه نمایشگاه توانمندی های مدارس غیردولتی و آموزشگاه های علمی آزاد استان قزوین در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین در خصوص برگزاری نمایشگاه بیان کرد: باید توانمندهای فرهنگی و آموزشی استان در سطح دولتی و خصوصی به مردم ارائه‌ی شود تا مردم بتوانند با دقت نظر بیشتری نیازهای فرهنگی خود را تامین نمایند.

وی گفت: تداوم در برگزاری چنین نمایشگاه هایی، نواقص موجود در بحث آموزش را برطرف می‌کند و این امر در پیشرفت فرهنگی و آموزشی اثرات فراوانی دارد.

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در حوزه نشاط و شادی برنامه‌های منسجمی نداریم و اکثر غرفه‌های نمایشگاه، آموزشی، درسی و کمک درسی است.

زرآبادی عنوان کرد: برگزاری این نمایشگاه ها موجب می شود در بحث اوقات فراغت و آموزش روش های شاد بودن موفق باشیم.

وی افزود: با اطلاع‌رسانی می توان کسانی را که در حوزه کودک فعالیت دارند به جامعه هدف معرفی کرد تا ایده‌های خود را مطرح کرده و مراکز آموزشی، طرح های آنها را اجرا کنند.

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برای دستیابی به جامعه پویا باید شاد بودن از سنین کودکی پایه‌ریزی شود.

زرآبادی ضمن اشاره به اعتبارات و طرح های موجود فرهنگی مطرح کرد: با توجه به شرایط کنونی، اعتبارات دولتی محدود بوده و باید از ظرفیت مردم استفاده کرد‌ و شرایطی را به وجود آورد که مردم بتوانند در اجرای برنامه‌ها مشارکت کنند.

وی عنوان کرد: زمانیکه مردم در اجرای طرح‌ها مشارکت کنند مسلما در ترویج و حفظ آن طرح ها نیز تلاش جدی خواهند داشت.
1010/ت30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید