۱۶ / شهريور / ۱۴۰۵ - 07 September 2026
07:30
کد خبر : 9034628
۱۳:۵۲

۱۳۹۷/۰۴/۲۰
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثار گران قزوین:

سیره‌ی شهدا الگوی ما در رعایت عفاف و حجاب است

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران قزوین گفت: سیره‌ شهدا الگوی ما در عمل به رعایت عفاف و حجاب در جامعه است.

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، غلامرضا حقایق‌پور، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین در جلسه شورای اداری بنیاد استان که در بنیاد شهر محمدیه برگزار شد، گفت: سیره‌ی شهدا الگوی ما در عمل به رعایت عفاف و حجاب در جامعه است.
وی افزود: برای رعایت و حفظ عفاف و حجاب در جامعه بایستی عامل به قرآن، احادیث و وصایای ارزشمند شهدا باشیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین با اشاره به جنگ اقتصادی گفت: در این جنگ که مردم با آن مواجه هستند با وحدت و یکپارچگی می‌توان مبارزه کرد.
این مسوول افزود: وحدت و اتحاد مردم در نظام جمهوری اسلامی مهمترین راه مقابله با تحریم‌های اقتصادی است که سران استکبار از جمله آمریکا آن را ایجاد کردند.
حقایق‌پور گفت: وحدت و یکپارچگی همانگونه که تنها عامل پیروزی ما در دفاع مقدس بوده، امروز نیز می‌تواند مهمترین عنصر موفقیت در برابر مشکلات به وجود آمده باشد.
وی افزود: باید باور داشته باشیم که اگر دشمنان با طراحی دسیسه‌های خود در ایران نفوذ پیدا کنند به احدی از آحاد جامعه رحم نخواهند کرد براین اساس باید با همت مضاعف و اتحاد بر این دسیسه‌ها غلبه کنیم.
در این جلسه شورای اداری موضوع پرداخت وام مسکن به جامعه ایثارگران مورد بررسی قرار گرفت.
بنیاد شهید و امور ایثارگران شهر محمدیه با توجه به آمار جامعه هدفی که دارد توانسته 99 نفر از آنها را برای دریافت وام مسکن به بانک معرفی کند.
همچنین بنیاد شهر محمدیه بعد از بنیاد شهرستان قزوین در معرفی جامعه ایثارگران به بانک برای دریافت وام مسکن موفق عمل کرده است.
1003/پ30/ب


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید