۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
10:00
کد خبر : 9035812
۱۲:۵۹

۱۳۹۷/۰۴/۲۴
فرمانده سپاه رفسنجان خبر داد؛

برای مبارزه با تحریمها باید لباس جهادی پوشید

سلطانی گفت: تحریم‌ها تنها یک ابزار است می خواهند محکم ضربه بزنند و این فشارها در همه دولتها نیز بوده است باید لباس جهادی بپوشیم تا موفق باشیم.

به گزارش خبرگزاری بسیج در کرمان،   علی سلطانی در جلسه شورای اداری شهرستان رفسنجان که به میزبانی مس سرچشمه در سالن آزادی شهر سرچشمه برگزار شد اظهار داشت: دشمن سه برنامه برای ملت و نظام جمهوری اسلامی طرح ریزی کرده است ، در برنامه کوتاه مدت بحث آشوب‌ها و فتنه‌ها در سراسر کشور را دارد.

وی افزود: در برنامه میان مدت ترفند را در مسائل اقتصادی دیدند و جنگ اقتصادی راه انداختند که برای مقابله با آن لباس دفاعی می خواهیم.

سلطانی گفت: تحریم‌ها تنها یک ابزار است می خواهند محکم ضربه بزنند و این فشارها در همه دولتها نیز بوده است باید لباس جهادی بپوشیم تا موفق باشیم.

فرمانده سپاه ناحیه رفسنجان گفت: هدف درازمدت دشمن براندازی اصل نظام جمهوری اسلامی است باید به این موضوع اعتقاد پیدا کنیم، چون این نظام بنا به خواسته امام راحل به جهان صادر شده است و نتایج ان را در لبنان، یمن و دیگر کشورها می بینیم.

وی با اشاره به برگزاری کنگره 6 هزار و 500 شهید استان کرمان در اسفندماه جاری اظهار داشت: در این راستا یادواره شهدای شهرستان روز پنجشنبه 11 بهمن ماه برگزار می‌شود،از همین الان برنامه‌ریزی می‌شود، رفسنجان یک ششم شهدای استان را دارد و جلسات هماهنگی از هفته آینده از سطح استان تا شهرستان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید