۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
07:11
کد خبر : 9036102
۰۹:۱۵

۱۳۹۷/۰۴/۲۵
فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان صحنه:

حجاب به منزله منزوی کردن زن نیست

فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان صحنه گفت: حجاب به منزله منزوی کردن زن نیست، بلکه به عنوان تکریم زن محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، سرهنگ پاسدار عزت الله عظیمی در مراسم سالروز ولادت با سعادت حضرت معصومه سلام الله علیها به تاثیرپذیری بانوان و جوانان از زندگی آسمانی حضرت معصومه(س) اشاره و با ذکر این مطلب که حضرت معصومه(س) برای ما و برای بانوان ما الگوست، عنوان کرد: بانوان از زندگی آن بانوی بزرگوار در زندگی فردی و اجتماعی خود الگو بگیرند.

 

وی در ادامه با بیان اینکه دشمنان برای ضربه زدن به عفت زنان مسلمان از همه ابزار ها استفاده می کنند بیان کرد: زنان ما باید با بصیرت خود نقشه های شوم دشمنان را نقش برآب کنند.

 

سرهنگ عظیمی خاطر نشان کرد: زنان ایران اسلامی در از ابتدای تحرکات انقلاب اسلامی، پیروزی آن ، جنگ تحمیلی دوش تا دوش مردان تلاش کردند و حماسه آفرینی نمودند.

 

فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان صحنه گفت: حجاب به منزله منزوی کردن زن نیست، بلکه به عنوان تکریم زن محسوب می‌شود.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید