۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
16:40
کد خبر : 9037158
۱۶:۴۲

۱۳۹۷/۰۴/۲۷
رئیس عقیدتی سیاسی تیپ 36 پمکا میانه:

مشکلات کشور با مسایل اقتصادی گره خورده است

رئیس عقیدتی سیاسی تیپ 36 پمکا میانه در نشست مشترک کارکنان نمایندگی ولی فقیه و عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح این شهرستان، با اعلام اینکه متاسفانه امروز شاهد بسیاری از رانت خواری ها و مفاسد اقتصادی در کشور هستیم که نیاز به ورود جدی قوای 3 گانه برای رفع این معضل می باشد، اظهار کرد: بسیاری از نارضایتی ها و مشکلات مردم ریشه در مسایل اقتصادی دارد.

   به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام رضا جعفری بر لزوم همکاری و وحدت بین نیروهای مسلح، مردم و دولت برای پیشبرد اهداف نظام و انقلاب تاکید کرد و افزود: امروز دشمن درصدد ایجاد تفرقه و بر هم زدن وحدت جامعه برای نابودی نظام و انقلاب است لذا نباید بگذاریم دشمن از اختلافات قابل حل داخلی استفاده کرده و ضربات مهلک و غیرقابل جبران خود را بر کشور وارد کند.

   وی نظامیان را به عنوان الگوهای رفتاری و عملی جامعه بر دقت بیشتر در رفتار و کردار توصیه کرد و افزود: عملکرد نظامیان از حسیاسیت بالایی برخوردار بوده و ممکن است کوچکترین اشتباه به ضرر نظام تمام شود.

   در ادامه اعضای شرکت کننده نکته نظرات خود را در خصوص مسایل و مشکلات موجود در جامعه به تعامل گذاشتند و حفظ پیوند بین نیروهای مسلح و وحدت رویه در بین نیروها مورد تاکید قرار گرفت.

   نشست مشترک بصیرت افزایی و بررسی مسائل سیاسی روز، با حضور کارکنان نمایندگی ولی فقیه سپاه میانه و کارکنان عقدتی سیاسی نیروی انتظامی و تیپ 36 پمکا در دفتر عقیدتی سیاسی تیپ پمکا میانه برگزار شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید