۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
07:16
کد خبر : 9038997
۱۳:۰۳

۱۳۹۷/۰۵/۰۲
مسئول سازمان اردویی راهیان نور سپاه الغدیر یزد:

بازدید17 هزار زائر یزدی از جنوب و غرب کشور

مسئول سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری سپاه الغدیر استان یزد گفت: در سال 1396، 17 هزار و 648 نفر در قالب کاروان راهیان نور از مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس در غرب و جنوب کشور بازدید کردند.

به گزارش سرویس راهیان نور خبرگزاری بسیج، سرهنگ ناصر زارع مسئول اردویی سپاه الغدیر یزد با اشاره به اعزام کاروان های راهیان نور از این استان به سرزمین های نور گفت:در سال 1396، 17 هزار و 648 نفر در قالب کاروان راهیان نور از مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس در غرب و جنوب کشور بازدید کردند و از این تعداد، 14 هزار نفر دانش آموز ، دانشجو و اقشار مختلف مردم بودند که از جنوب و بقیه از سنندج ، مریوان و بانه در غرب ایران بازدید کردند.
وی ادامه داد: اردوی راهیان نور به مدت سه روز با هدف احیای فرهنگ حماسه و ایثار ، ترویج فرهنگ شهادت و آشنا کردن اقشار مختلف مردم به خصوص نسل جوان با دستاوردهای دفاع مقدس برگزار می شود.
این مسئول با اشاره به اینکه از ابتدای سال 1397 تاکنون 300 نفر به مناطق عملیاتی غرب و جنوب اعزام شدند پیش بینی کرد تا پایان سال افزون بر 20 هزار نفر در کاروان راهیان نور شرکت کنند.
زارع به اهمیت فعالیت های فرهنگی در برابر توطئه دشمنان علیه نظام و انقلاب اشاره و مهمترین آن را اردوی راهیان نور ذکر کرد.
استان یزد با یک میلیون و 138 هزار نفر جمعیت 300 هزار بسیجی دارد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید