۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
13:43
کد خبر : 9040298
۰۸:۳۵

۱۳۹۷/۰۵/۰۹
یک اقتصاددان در گفتگو با «بسیج»:

بیکاری افراد تحصیکرده از معضلات کشور است

عبدالمجید شیخی گفت: نرخ بیکاری افراد تحصیلکرده یکی از مشکلات اقتصاد کشورمان است سرمایه گذاری در بخش هایی که بیشترین توان اشتغالزایی را دارا هستند می تواند یک راه حل برای برطرف کردن مشکل بیکاری به شمار رود.

 عبدالمجید شیخی اقتصاددان در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، اظهار داشت: باید طبق آمارهای بدست آمده ظرفیت های بخش های اقتصادی را به منظور جذب افراد تحصیلکرده دانشگاهی، مشخص شود و از این طریق به حل معضل بیکاری این افراد کمک شود.

 

وی با بیان اینکه نرخ بیکاری افراد تحصیلکرده یکی از مشکلات اقتصاد کشورمان است افزود: سرمایه گذاری در بخش هایی که بیشترین توان اشتغالزایی را دارا هستند می تواند یک راه حل برای برطرف کردن مشکل بیکاری به شمار رود.

شیخی خاطرنشان کرد: نیروی کار به عنوان مهمترین عامل تولید، نقش به سزایی در اقتصاد کشورها دارد. این در حالی است که هدف بسیاری از برنامه ریزی ها توسعه، گسترش کمی و کیفی نیروی کار بوده در جهت بهبود اشتغال باید پیش برود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید