به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ شاپور جلالی معاون مشارکت های مردمی کمیته امداد استان مرکزی پرداخت صدقه را عامل رفع بلاء، شفای دردها و افزون کننده روزی دانست و گفت: مردم استان مرکزی در چهار ماهه نخست امسال دو میلیارد و 547 میلیون تومان در قالب صدقه به نیازمندان تحت حمایت کمیته امداد کمک کردند.
وی با اشاره به اینکه میزان صدقات دریافتی امسال نسبت به چهار ماهه سال گذشته 8 درصد رشد داشته است، گفت: باور و اعتقادات مذهبی و دینی مشترکان صدقات، حسن اعتماد آنها به امداد، اخلاق مداری و عمل به مسئولیتهای اجتماعی از مهمترین دلایل افزایش درآمد های صدقات است.
معاون مشارکت های مردمی کمیته امداد استان مرکزی تصریح کرد: در حال حاضر در استان مرکزی بیش از 130 هزار صندوق صدقات در معابر، اماکن عمومی و منازل شخصی قرار دارد.
جلالی با بیان اینکه کمیته امداد به منظور تسریع جمع آوری وجوهات کمکهای مردمی استفاده از روشهای نوین در پرداخت صدقات با ارسال عدد 3 به 30003333 و نصب نرم افزار سامانه نیکوکاری امداد را به خیران و مشترکان صندوق صدقات پیشنهاد می کند، خاطرنشان کرد: صدقات جمع آوری شده در درون استان مرکزی و شهرستانهای استان صرف رسیدگی به امر مددجویان در قالب پرداخت جهیزیه،کمک های درمان، پرداخت وام قرض الحسنه، ایجاد اشتغال،کمک به تامین و تعمیر منازل مسکونی مددجویان می شود.
انتهای پیام/