۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
23:43
کد خبر : 9040792
۱۵:۱۳

۱۳۹۷/۰۵/۰۷
رئیس پلیس فتا:

رمزهای یکبار مصرف در راهند

رئیس پلیس فتا گفت: به زودی از طریق ايجاد رمزهاي يكبار مصرف (OTP) شهروندان با خیال آسوده تر به عملیات بانکی خود در فضای سایبری می پردازند.

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا در حاشیه بازدید از پلیس فتا استان خراسان رضوی ضمن تبیین خط مشی های راهبردی پلیس فتا، اظهارداشت: با توجه به برگزاری جلسات و هماهنگی های صورت گرفته با بانک مرکزی در آینده نزدیک به وسیله ساماندهی درگاه های بانکی و ایجاد رمز های یکبار مصرف یا OTP‌ ، شاهد کوتاه شدن دست مجرمان وکلاهبرداران سایبری از  برداشت های غیرمجاز و غیر قانونی از حساب های بانکی شهروندان خواهیم بود.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا افزود: با توجه به رشد جرایم سایبری در کشور، اقدامات صورت گرفته در خصوص شناسایی و دستگیری مجرمان سایبری توسط  این پلیس با رشد خوبی همراه  بوده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید