۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
14:34
کد خبر : 9045023
۱۰:۲۴

۱۳۹۷/۰۵/۱۹
سرپرست اداره کل حفظ آثار سپاه شهدای آذربایجان غربی:

هشتمین جایزه ادبی «یوسف» در آذربایجان غربی برگزار می شود

سرپرست اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس سپاه شهدای آذربایجان غربی گفت: هشتمین جایزه ادبی «یوسف» در آذربایجان غربی برگزار می شود.

 

محمود  صفری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی اظهار کرد: برای انعکاس و انتقال میراث گرانسنگ هشت سال دفاع مقدس و مقاومت اسلامی هشتمین جایزه ادبی یوسف در استان برگزار می شوند که علاقه مندان می توانند در این رویداد فرهنگی و ادبی شرکت کنند.

وی موضوع اصلی داستان های ارسالی دفاع مقدس را دفاع از حریم اهل بیت (ع) مدافعین حرم و امنیت، راهیان نور و مقاومت و بیداری اسلامی عنوان کرد و گفت: بخش ویژه جایزه با موضوع مقاومت 45 روزه خرمشهر و حماسه فتح خرمشهر می باشد.

این مسئول خاطرنشان کرد: داستان های ارسالی از پانزده صفحه و حدود 4 هزار کلمه تجاوز نکند و قبلا هم در کتاب مستقل یا مشترک یا نشریه ای منتشر نشده باشد همچنین آثار به صورت تایپ شده و در دو نسخه ارسال شود همچنین محدودیتی از نظر کمی برای ارسال آثار وجود ندارد.

وی توجه به ویژگی های بومی هر استان، پرداخت به حماسه آفرینی های رزمندگان هر استان در عملیات ها و یگان های استان، دستاوردهای استانی دفاع مقدس و تبعات این حماسه آفرینی در استان، شخصیت های شناخته شده دفاع مقدس و استفاده از زبان و گویش محلی را دارای امتیاز ویژه دانست.

صفری با بیان اینکه داستان های منتخب ویرایش و در یک مجموعه چاپ خواهد شد، گفت: علاقه مندان آثار خود را تا 15 مهر امسال باید به دبیرخانه ارسال کنند.

این مسئول جوایز نفر اول و دوم و سوم را به ترتیب سه میلیون تومان، دو میلیون تومان و یک میلیون تومان عنوان کرد و بیان داشت: جایزه بخش ویژه «مقاومت خرمشهر» دو میلیون تومان و یک و نیم میلیون تومان می باشد.

انتهای پیام


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید