۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
03:34
کد خبر : 9045940
۰۷:۱۷

۱۳۹۷/۰۵/۲۲

هنرجویان فنی حرفه ای مازندران پیشرو در استان

اسفندیار نظری، با بیان اینکه هنرجویان مازندرانی در بخش فنی و حرفه ای و کاردانش پیشرو بوده اند، گفت: به همت معلمان سختکوش و صاحب علم در هنرستان های مازندران، هنرجویانی تربیت می شوند که می توانند برای استان افتخار کسب کنند.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، اسفندیار نظری، با بیان اینکه هنرجویان مازندرانی در بخش فنی و حرفه ای و کاردانش پیشرو بوده اند، گفت: به همت معلمان سختکوش و صاحب علم در هنرستان های مازندران، هنرجویانی تربیت می شوند که می توانند برای استان افتخار کسب کنند.

وی با اشاره به موفقیت هنرجوی بهشهری در رقابت های کشوری افزود: احمد رضا فاضلی از شهرستان بهشهر توانست مدال طلای کشور در المپیاد ملی مهارت در رشته درودگری (کابینت سازی) را کسب کرده و به مسابقات جهانی کازان روسیه راه یابد.

نظری همچنین به مسابقات علمی - کاربردی کاردانش اشاره کرده و گفت: امیر محمد دژه از شهرستان بابل در رشته فرز cnc به رتبه سوم کشور دست یافت و حمیدرضا مدانلو از شهرستان جویبار توانست رتبه سوم کشور در مسابقات علمی کاربردی کاردانش در رشته پرورش طیور را کسب کند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران رتبه سوم کشوری پریا احتسابی از شهرستان بابل در جشنواره هنرهای تجسمی در رشته نقاشی را از دیگر افتخارات استان مازندران عنوان کرد.

وی همچنین گفت: هنرجوی نکایی عارف بارقه رتبه سوم کشوری را در جشنواره مهارت های هنری کاردانش در رشته معرق چوب به دست آورد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید