۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
08:58
کد خبر : 9050554
۲۰:۱۲

۱۳۹۷/۰۶/۰۴

تداوم ترافیک از جمعه تا کنون در جاده ها

رئیس پلیس راه مازندران گفت: تعطیلات هفته گذشته شاهد ورود خودروهای بسیاری در محورهای مواصلاتی مازندران بودیم به‌طوری‌که از روز جمعه تاکنون خودروها در حال خروج از جاده‌های استان هستند.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، علیرضا قدمی امروز در گفت‌وگویی اظهار کرد: در تعطیلات هفته گذشته شاهد ورود خودروهای بسیاری در محورهای مواصلاتی مازندران بودیم به‌طوری‌که از روز جمعه تاکنون خودروها در حال خروج از جاده‌های مازندران هستند.

وی افزود: باوجود ترافیک سنگین در محورهای مازندران و گذشت چند روز از خروج خودروها هنوز شاهد ترافیکی سنگین و در برخی موارد قفل شدن جاده‌های استان هستیم.

رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به اینکه در حال حاضر تردد خودروها در محورهای هراز و کندوان به‌صورت سنگین است، تصریح کرد: در صورت ادامه این روند و افزایش حجم ترافیک محدودیت یک‌طرفه در محور کندوان امشب اعمال خواهد شد.

قدمی گفت: معمولا در شهریور ماه شاهد افزایش سفرهای تابستانی هستیم که لازم است مسافران رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی را جدی بگیرند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید