خبرهای داغ:
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری:

صنعت گردشگری بهترین مسیر توسعه پایدار است

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: امروزه مدیران و کارشناسان توسعه پایدار در دنیا اعتقاد ویژه‌ای دارند که صنعت گردشگری بهترین مسیر توسعه پایدار است که با هزینه‌های کم اجتماعی و اقتصادی می‌تواند توسعه را در کشور رقم بزند.
کد خبر: ۹۰۵۰۷۹۰
|
۰۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۵

صنعت گردشگری بهترین مسیر توسعه پایدار استبه گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، علی اصغر مونسان امروز در افتتاحیه رویداد همدان 2018 در سالن شهدای استانداری همدان ضمن تبریک عید غدیر و هفته دولت و رویداد 2018 اظهار داشت: از ابتدای دولت دوازدهم رویدادهای بین‌المللی ارزنده‌ای را در کشور داشته‌ایم که موجب تحرک و پویایی مضاعف برای صنعت گردشگری در کشور شده است.

وی با اشاره به رشد 7 درصدی صنعت گردشگری در سال 2017 با جابجایی یک میلیارد و ۳۲۲ میلیون گردشگر، صنعت گردشگری را بهترین مسیر توسعه پایدار دانست و افزود: امروزه مدیران و کارشناسان توسعه پایدار در دنیا اعتقاد ویژه‌ای دارند که گردشگری بهترین مسیر توسعه پایدار است که با هزینه‌های کم اجتماعی و اقتصادی می‌تواند  توسعه را در کشور رقم بزند.

رئیس سازمان میراث‌ فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشور برگزاری دو رویداد بزرگ تبریز 2018 به عنوان پایتخت کشورهای اسلامی و همدان 2018 به عنوان پایتخت کشورهای آسیایی را از رویداد‌های مهم تلقی کرد و گفت: در کشور ما صنعت گردشگری در سه بخش اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تاثیرات فراوانی داشته است.

وی با اشاره به اثرات توسعه صنعت گردشگری با بیان اینکه گردشگران خارجی پس از بازدید از مکان‌های تاریخی و طبیعی کشوربه سفرای ما در دیگر کشورها تبدیل می‌شوند، افزود: گردشگری در اقتصاد جهانی جایگاه سوم دارد و می‌تواند در ایجاد اشتغال بسیار اثربخش باشد.

مونسان ارزآوری، ایجاد درآمدهای داخلی و ایجاد اشتغال با سرمایه‌گذاری کم و سرعت بالا را از اثرات صنعت گردشگری در بخش اقتصادی دانست و گفت: صنعت گردشگردی در بخش اجتماعی موجب توزیع عادلانه ثروت می‌شود که نمونه‌های آن در حوزه بوم‌گردی قابل مشاهده است ضمن اینکه با ایجاد بوم‌گردی‌ در روستاها برای جوانان اشتغال ایجاد می‌شود.

وی ایجاد امید و نشاط اجتماعی در جامعه را از دیگر دستاوردهای اجتماعی توسعه صنعت گردشگری در کشور دانست و یادآور شد: در بخش فرهنگی صنعت گردشگری، ایران کشوری دارای تمدن و تاریخ دیرینه است.

رئیس سازمان میراث‌ فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشور با تاکید بر اینکه صنعت گردشگری عامل تحرک دیگر بخش‌های اقتصادی است، گفت: صنعت گردشگری موجب جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها شده است که این اتفاق خوب از دستاوردهای سازمان میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی است که نه تنها مهاجرت از روستاها به شهر را متوقف کردیم بلکه این روند نیز برعکس شده است.

وی به اثرات صنعت گردشگری در بخش فرهنگی اشاره و بیان کرد: کشور ایران در ساخت تمدن جهانی دخالت داشته که باید این تمدن بزرگ معرفی شود که البته از مسیر گردشگری امکانپذیر است.

مونسان با بیان اینکه کشور ایران با وجود بیش از یک میلیون اثر تاریخی جزو 10 کشور برتر دنیا در حوزه گردشگری است، تاکید کرد: توجه سرمایه‌گذاران در گردشگری این فرصت را ایجاد کرده که بتوانیم خود را به افق در نظر گرفته شده برسانیم.

وی با اشاره به اینکه دولت در تلاش است که صنعت گردشگری را در جایگاه مناسب قرار دهد، اضافه کرد: دولت به دنبال این است که صنعت گردشگری در جایگاه خود قرار بگیرد و در اقتصاد داخلی و جهانی نقش ارزنده خود را ایفا کند.

رئیس سازمان میراث‌ فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشور با اشاره به تلاش‌ها و اقدامات صورت گرفته در بخش گردشگری به یک هزار و 900 پروژه در حال ساخت با اعتبار 43 میلیارد تومان در بخش گردشگری اشاره و عنوان کرد: در تلاش هستیم تا پایان فعالیت دولت تدبیر و امید یک هزار و 200 پروژه را به بهره‌برداری برسانیم که تمام این موارد نشان از توجه دولت به صنعت گردشگری است.

وی با بیان اینکه قبل از دولت یازدهم تنها 125 هتل 4 و 5 ستاره در کشور وجود داشت، اظهار کرد: با اتمام پروژه‌های در حال ساخت، تعداد هتل‌های 4 و 5 ستاره در کشور به 280هتل می‌رسد.

مونسان با ابراز خرسندی از معرفی همدان به عنوان پایتخت کشورهای آسیایی در جهان به وجود یک هزار و 800 جاذبه و آثار تارخی ثبت شده اشاره و خاطرنشان کرد: شرایط اقلیمی و موقعیت مناسب، همدان را جزو پنج استان برتر در صنعت گردشگری کشور قرار داده است.

وی با بیان اینکه رویدادهای مهم 2018 تبریز و همدان ناشناخته‌های کشور را به کشورهای خارجی معرفی خواهد کرد، گفت: این مهم می‌تواند توسعه و رونقی برای گردشگری کشور باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار