۱۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 08 September 2026
05:01
کد خبر : 9052064
۰۸:۴۷

۱۳۹۷/۰۶/۱۰
با هدف اعتلای موسیقی حماسی:

جشنواره ملی موسیقی حماسی بلوچی«کمالان» در چابهار آغاز بکار کرد

جشنواره ملی موسیقی حماسی بلوچی«کمالان» با هدف اعتلای موسیقی حماسی، معرفی ظرفیت ‌های موسیقی بلوچی و همچنین تشکیل یک بانک اطلاعاتی از حماسی ‌نوازان نواحی ایران در محل سالن اجلاس شهرستان چابهار شروع به کار خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار بسیج  از زاهدان، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان، نصیر احمد ملازهی، معاون هنری و سینمائی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی  گفت: جشنواره ملی موسیقی حماسی بلوچی«کمالان» با هدف اعتلای موسیقی حماسی، معرفی ظرفیت‌های موسیقی بلوچی و همچنین تشکیل یک بانک اطلاعاتی از حماسی نوازان نواحی ایران در محل سالن اجلاس شهرستان چابهار شروع به کار کرد.

وی افزود:حماسی سرایان و حماسی نوازان در سه دسته عمل کننده آوازی، سازی و ترکیبی اجرا خواهند داشت.

ملازهی خاطرنشان کرد: جشنواره موسیقی، برندینگ لباس و فیلم به صورت پایدار و مستمر در تقویم گردشگری کشور ثبت خواهند شد.

معاون هنری و سینمائی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کفت: براساس برنامه ریزی منطقه آزاد چابهار همه این جشنواره‌ها در سال اول به صورت ملی و در سال‌های بعد به طور پایدار و بین المللی عمدتا با کشور‌هایی که با فرهنگ و هنر بلوچستان مشترکات قومی دارند برگزار و در تقویم رویداد‌های فرهنگی کشور ثبت می‌شوند.

وی با اشاره به این که حماسی نوازان از هفت اقلیم فرهنگی در سراسر کشور به جشنواره ملی موسیقی حماسی بلوچی دعوت شده‌اند و در سالن اصلی و فضا‌های عمومی منطقه آزاد چابهار به اجرای موسیقی می‌پردازند، اشاره کرد و گفت:گروه‌های شرکت کننده در این جشنواره در سه دسته عمل کننده آوازی، سازی و ترکیبی به اجرا خواهند پرداخت.

ملازهی تصریح کرد:این جشنواره میزبان چهره‌هایی از اهالی فرهنگ و هنر مانند لوریس چکناواریان، جلال الدین کزازی و محمدرضا درویشی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید