
به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، در دوازدهمین دوره این مسابقات حدود 600 کاراته کا از 15 استان کشور شرکت و تا عصرجمعه در مجموعه ورزشی مرعشی دانشگاه شمال آمل باهم رقابت کردند.
نماینده سبک شوتوکان کاراته بانوان مازندران گفت : تعداد شرکت کننده های این دوره در مقایسه با 2 سال گذشته که مازندران میزبان آن بود، افزایش قابل توجهی دارد .
زهرا کیانی افزود: این مسابقات در 2 بخش کاتا و کومیته انفرادی و تیمی در رده های سنی خردسالان ، نونهالان، نوجوانان و امید و بزرگسالان برگزارشد.
وی گفت : این مسابقات با هدف شناسایی استعدادهای جدید این رشته ورزشی و نیز بررسی سطح عملکردی استانهای کشور با حضور نماینده سبک شوتوکان کاراته کشور در آمل برگزار گردید.
نماینده سبک شوتوکان کاراته بانوان مازندران با بیان اینکه از سوی انجمن کشوری این سبک 10 نفر در رشته کاتا و 10 نفر نیز در رشته کومیته انتخاب خواهند شد، گفت، برترین ها برای شرکت در مسابقات جهانی روسیه که از 9 مهر ماه در مسکو برگزار می شود، اعزام خواهند شد.
شهرستان آمل در روزهاي 24 و 25 تيرماه سال 95 نيز ميزبان دهمین دوره مسابقات کاراته بانوان کشور بود .